Skip to main content

LiveWire toont nieuwe S2 Del Mar in Nederland

Het elektrische motormerk LiveWire laat tijdens vier opeenvolgende evenementen in Europa een LiveWire S2 Del Mar European Launch Edition zien, die later leverbaar wordt in Frankrijk, Duitsland, Nederland en de UK. Het ‘exclusieve’ model wordt volgens de uitnodiging gelimiteerd tot 100 exemplaren, al zal de S2 Del Mar Launch Edition niet in een mum van tijd uitverkocht zijn: in heel 2022 verkocht LiveWire wereldwijd nog geen 600 motoren.

Het succes van de Del Mar zal ook afhangen van de (nog niet bekend gemaakte) prijs, maar op dat vlak is er goed nieuws: recent maakte LiveWire bekend dat de LiveWire One in Nederland € 25.390,- gaat kosten, terwijl ongeveer hetzelfde model onder de Harley-merknaam nog € 34.000 kostte. In de USA kost de S2 Del Mar dan ook nog eens 7000 dollar minder dan de One.

2023 LiveWire S2 Del Mar European Launch Edition

Potentiële kopers worden uitgenodigd om in vier Europese steden te komen kijken naar de LiveWire S2 Del Mar European Launch Edition, die vermoedelijk van event naar event wordt getransporteerd. In Engeland en Duitsland gebeurt deze sneak preview op hippe locaties als de Bike Shed in Londen en Deus Ex Machina in Berlijn. In Nederland en Frankrijk vindt de presentatie plaats bij Harley-Davidson motordealers, die LiveWire er na de afsplitsing van Harley als los merk erbij gehouden hebben .

Sneak Preview S2 Del Mar European Launch Edition: Amsterdam

28 april 2023 / 19:00 – 22:00 / Harley-Davidson Amsterdam, Jarmuiden 43, 1046 AE Amsterdam

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws