Skip to main content

Marien Cahuzak hoofdredacteur motorbladen Moto73, Promotor en Bigtwin

Marien Cahuzak is vanaf 1 januari 2024 de nieuwe hoofdredacteur en contentmanager van MotorNL, uitgever van motorbladen als Moto73 en Promotor. Cahuzak (41) liep begin 2006 drie maanden stage bij Moto73 en het toen nog bestaande Motor Magazine, om daar vervolgens nooit meer weg te gaan.

Herstructurering

De benoeming is onderdeel van een herstructurering binnen MotorNL Media Company (MMC). Jan Kruithof draagt de rol van hoofdredacteur over aan Cahuzak. Naast personeelswijzigingen omvat de herstructurering volgens MMC ook een nieuwe merkstrategie voor de websites motor.nl, Riders en Motormaatje en in print de tijdschriften Moto73, Promotor en Bigtwin.

Marien Cahuzak op motor.nl over zijn promotie: “Ik ben blij en ook enorm trots met deze nieuwe aanstelling. Ik herinner mij nog heel goed mijn allereerste dag als stagiair journalistiek bij Moto73 in 2006, en sindsdien heb ik geweldige kansen gekregen om steeds verder te groeien. Ik kijk enorm uit naar deze nieuwe stap, samen met een sterk team en fantastische redacteuren.”

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws