Skip to main content

MotoMondo importeur QJMotor in Nederland en België

Vanaf 1 mei 2024 vertegenwoordigt importeur MotoMondo het – voor de Benelux nieuwe – topmerk QJMotor. Als onderdeel van de vooraanstaande Geely groep, behoort QJMotor tot één van de grootste motorfietsfabrikanten. Met kwalitatief hoogwaardige componenten en een sportief DNA, is ieder model in de brede line-up bijzonder aantrekkelijk en competitief.

Over QJMotor

QJMotor is opgericht in 1985 en produceert ruim een miljoen motorfietsen en motorscooters per jaar. Daarnaast ontwikkelen en produceren zij ook eigen motorblokken. De huidige productieprocessen voldoen aan de strenge IATF 16949 kwaliteitsmanagement standaard, een certificering die wereldwijd wordt toegepast in de auto-industrie.

Op 13 ontwikkel-, productie- en assemblagelocaties werken ruim 5.000 medewerkers aan het merk dat in 130 landen actief is. Dit succes heeft ook geleid tot strategische samenwerkingen met partners zoals Harley-Davidson, Peugeot en Kymco.

Ook op het circuit blijft QJMotor niet onopgemerkt en laat vanaf 2022 veelbelovende resultaten zien in het Moto3 en Moto2 klassement. Vanaf het seizoen 2024 neemt QJMotor ook deel aan het WorldSSP wereldkampioenschap supersport. Van 19 t/m 21 april is de SRK 800 RR met fabriekscoureur Raffaele de Rosa te bewonderen op TT Circuit Assen.

Over Geely Group

Het moederbedrijf van QJMotor, Geely, is vanaf 1997 actief in de automotive sector en heeft 120.000 personeelsleden in dienst. Inmiddels heeft de groep prominente wereldmerken in haar portefeuille waaronder Volvo, Polestar, Lynk & Co, Lotus, Smart en ZEEKR. Daarnaast richt Geely zich sterk op onderzoek en ontwikkeling, met bijvoorbeeld de bouw van eigen communicatiesatellieten en met een strategische samenwerking met NIO voor verwisselbare auto accu’s.

QJ Motor modellen en prijzen

De sportieve aspiratie van QJMotor uit zich niet alleen in de fraaie designs, maar ook in de voortreffelijke rijeigenschappen. Dit is mede te danken aan het gebruik van topcomponenten zoals Brembo, Bosch, Marzocchi, KYB, Regina, Pirelli en Metzeler. De standaarduitrusting is ook van hoog niveau, met populaire accessoires en de nieuwste technologieën. Op alle modellen van QJMotor is 3 jaar garantie van toepassing. Meer informatie en specificaties zijn te vinden op QJMotor-benelux.com/modellen

NAKED  SRK 550  € 6.999
SPORT SRK 800 RR € 9.999
ADVENTURE  SRT 700 X Touring € 9.599
ADVENTURE  SRK 800 SX Touring € 11.699
ADVENTURE SRT 800 SX € 10.699
CUSTOM  SRV 600 V € 8.699
125 CC ATR 125 € 4.499
125 CC SRV 125 € 4.099
125 CC  LTR 125 € 3.599
125 CC  SRK 125 S € 4.099

Marktintroductie

In de loop van juni 2024 worden de eerste modellen leverbaar in Nederland, België en Luxemburg. Om een landelijke dekking van QJMotor te waarborgen, wordt er momenteel een netwerk van gedegen dealers opgezet. Wilt u op de hoogte gehouden worden? Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier op de (voorlopige) website qjmotor-benelux.com.

Over MotoMondo

Met 25 jaar ervaring en een netwerk van 400 merkdealers, vertegenwoordigt MotoMondo naast QJMotor meerdere snelgroeiende motormerken in Noord-Europa. Als importeur van de merken Royal Enfield, Moto Morini, Mash, Rieju en Hyosung is MotoMondo actief in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Oostenrijk, Engeland en Ierland.

De strategische samenwerking met importbedrijven Louwman Group en SIMA (Société d’Importation de Motos et Accessoires) biedt de mogelijkheid om verder te groeien in de internationale branche van gemotoriseerde tweewielers.

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws