Skip to main content

Harley-Davidson Push The Limit 2: King Of Baggers docuserie

Harley-Davidson heeft vandaag een preview vrijgegeven van Push the Limit: Harley-Davidson Racing Season 2, een indrukwekkende nieuwe docuserie op YouTube. In de serie worden het Harley-Davidson Factory Race Team en andere racers gevolgd tijdens seizoen 2023 van het MotoAmerica Mission King of the Baggers kampioenschap. De docuserie brengt fans achter de schermen en midden in de actie, waar de adrenaline stroomt en de druk altijd hoog is. Hij toont de spanning van King of the Baggers-races en biedt een goed inkijkje in de immense inspanningen die deze racers en teams leveren om als eerste over de streep te komen. De zes afleveringen van de docuserie verschijnen wekelijks, vanaf vrijdag 5 april 2024 in de Harley-Davidson-app voor leden, gevolgd door een YouTube-versie op dinsdag 9 april.

King of the Baggers-seizoen 2023

Push the Limit: Harley-Davidson Racing Season 2 volgt verschillende King of the Baggers-coureurs gedurende seizoen 2023, waaronder de meest succesvolle coureur in de geschiedenis van deze klasse, Factory Harley-Davidson-rijder Kyle Wyman. Wyman won 7 races tijdens het King of the Baggers-seizoen 2023 en eindigde als derde in het kampioenschap. Wyman won 14 van de 26 races sinds de start van de serie in 2021 en werd dat jaar meteen kampioen. King of the Baggers 2023-kampioen en titelverdediger Hayden Gillim verschijnt ook in de docuserie, evenals coureurs James Rispoli, Travis Wyman, Cory West, Jake Lewis, Patricia Fernandez-West, Frankie Garcia en anderen.

Racen met Amerikaanse V-Twin touring-motoren

Het MotoAmerica Mission King of the Baggers kampioenschap biedt een spannende competitie tussen race-geprepareerde Amerikaanse V-Twin touring-motoren, compleet met kuip/windscherm en zadeltassen. Seizoen 2024 werd uitgebreid naar 18 races, verdeeld over negen weekends met twee races per weekend, die samen met de MotoAmerica Superbike Series werden gehouden. De eerste races van het seizoen vonden begin maart plaats in Daytona.

Voor seizoen 2024 wordt het Harley-Davidson Factory Race Team gesponsord door Mission Foods, Rockford Fosgate, Brembo, Öhlins, Protolabs, SYN3 lubricants en Screamin’ Eagle Performance Parts & Accessories.

MotoAmerica King Of The Baggers kampioenschap 2024 kalender

  • 12-13 april: Circuit of The Americas – Austin, Texas (Red Bull Grand Prix of The Americas)
  • 19-21 april: Michelin Raceway Road Atlanta – Braselton, Ga.
  • 31 mei – 2 juni: Road America – Elkhart Lake, Wis.
  • 14-16 juni: Brainerd International Raceway – Brainerd, Minn.
  • 12-14 juli: WeatherTech Raceway Laguna Seca – Monterey, Californië.
  • 16-18 augustus: Mid-Ohio Sports Car Course – Lexington, Ohio
  • 13-15 september: Circuit van Amerika – Austin, Texas
  • 27-29 september: New Jersey Motorsports Park – Millville, N.J.

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws