Skip to main content

Alle motormerken op Motorbeurs Utrecht 2024

Na Motorbeurs Utrecht 2023 was een veelgehoorde klacht dat de motormerken ontbraken. Een lastig te pareren verhaal voor de organisatie van de beurs, omdat de motormerken immers zelf bepalen of ze wel of niet op het grootste motorevenement van Nederland staan.

Na de lege importeurshal begint dit jaar, is er hard gewerkt om de importeurs van de fabrikanten alsnog terug op de Motorbeurs te krijgen, wat gelukt is door samenwerking met de RAI, de organisatie waarin de importeurs zijn verenigd. Dit zorgt ervoor dat de volgende merken zich aangemeld hebben voor Motorbeurs Utrecht 2024:

Aprilia, Benelli, BMW Motorrad, Ducati, GasGas, Harley-Davidson, Honda, Husqvarna, Indian, Kawasaki, KTM, Kymco, Mash, Moto Guzzi, Moto Morini, MV Agusta, NIU, Piaggo, Royal Enfield, Suzuki, Triumph, Vespa en Yamaha.

Beperkte stands

Binnen de RAI is nu afgesproken dat er in Utrecht gematigd wordt omgegaan met een aantal standaard meters aan standruimte voor alle merken. Dit om ervoor te zorgen dat de concurrentiestrijd tussen enorme stands de kosten niet enorm opdrijft, iets wat voor veel importeurs de hoofdoorzaak van het wegblijven in 2022 was. Naast activiteiten waarbij bezoekers de motoren zelf kunnen ervaren, is er per merk ook een publiekspresentatie met hoogtepunten en nieuws voor het komende motorseizoen

Jaarbeurs blij

Malou Peters, beursmanager Motorbeurs Utrecht 2024 is blij dat alle merken weer aan boord te zijn: “Wij zijn enorm positief over het feit dat alle motormerken weer aanwezig zijn tijdens de komende editie. Het aanbod op Motorbeurs Utrecht wordt hiermee compleet en daarmee kunnen we gehoor geven aan de wens van onze bezoekers.”

Naast de motormerken meldt de organisatie dat er nu al 120 exposanten voor volgend jaar zijn bevestigd.

Motorrijden laten zien

Tom Crooijmans, voorzitter van de RAI Vereniging sectie Motorfietsen: “Er komt meer behoefte aan compacte en toegankelijke mobiliteit. Maar bovenal is motorrijden natuurlijk ook gewoon fantastisch om te doen en daarom willen wij als gehele branche laten zien wat we te bieden hebben.”

Motorbeurs Utrecht 2024 data

Motorbeurs Utrecht 2024 vindt plaats van donderdag 22 tot en met zondag 25 februari 2024 in Jaarbeurs.

Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws