Zondag 5 september 2021: BMW Motorrad Day met nieuwe R18’s

Zondag 5 september 2021 wordt een uniek moment voor heel wat motorrijders: duizenden BMW-motorliefhebbers verzamelen dan in Hoeilaart (B), voor de jaarlijkse BMW Motorrad Day. Een uniek concept dat dit jaar extra aandacht krijgt. Niet alleen is het de eerste ‘post-corona’ editie, er worden ook twee unieke R18 modellen in Belgische première voorgesteld: de R 18 Transcontinental en de R 18 B. 

De BMW Motorrad Day is één van de hoogtepunten van het motorjaar: al voor de achtste keer organiseert BMW Motorrad Belux een unieke onderdompeling in de bijzondere wereld van de BMW-motorfietsen. Op het programma staan onder meer een modeshow en lifestyle shop, een offroadparcours, testritten (op reservatie), een heuse Wall of Death en een Gymkana hindernissenparcours.

Jaarlijks komen duizenden BMW-motorrijders naar de Motorrad Day. Na de annulatie van vorig jaar slaat het event deze keer zijn tenten op in het centrum van Hoeilaart. Zoals altijd zijn ook niet-motorrijders en motorrijders van andere merken meer dan welkom. Tal van animaties, foodtrucks en terrasjes bij de plaatselijke horeca maken er voor iedereen een feest van.

Voor de liefhebbers van de BMW Motorrad Heritage leefwereld is er dit jaar extra groot nieuws. Op de BMW Motorrad Day onthullen we om 11u30 maar liefst twee nieuwe R 18 modellen: de indrukwekkende R 18 Transcontinental en de schitterende R 18 B. Daarnaast is ook de gloednieuwe elektrische scooter, de BMW CE 04, van de partij.

Opgelet! Om alles binnen de huidige maatregelen in goede banen te leiden, is registratie op voorhand gewenst via www.bmw-motorrad.be . De eerste 2.000 geregistreerde personen die zich op 5 september aanmelden aan de ontvangstbalie, ontvangen het felbegeerde t-shirt van de BMW Motorrad Day.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief