Skip to main content

VoordeelHelmen: twee motorkledingwinkels in Hilversum en Apeldoorn

Begin 2023 sluiten twee motorzaken, TopMoto in Apeldoorn en Van de Kuinder motoren in Hilversum zich aan bij de succesformule van VoordeelHelmen. Hun motorkledingafdelingen zullen omgetoverd worden in VoordeelHelmen vestigingen. Met de opening van deze twee nieuwe filialen (begin februari) telt VoordeelHelmen in totaal 7 vestigingen in Nederland. Alle VoordeelHelmen winkels delen het pand samen met een erkende motordealer, om zo onder één dak een compleet aanbod motoren en motorkleding aan te kunnen bieden. Dankzij de samenwerking met VoordeelHelmen komt er een compleet nieuwe collectie met scherpere prijzen en nóg meer A-merken. Overigens dekt de naam van VoordeelHelmen niet de lading; het bedrijf heeft gewoon een volledig motorkledingwinkel-aanbod.

“Onze klanten kunnen bij ons terecht voor de gehele motoroutfit en persoonlijk advies op maat. Wij staan voor goede service, goede prijzen en een lekker bakje koffie”, aldus Neal Gray, eigenaar en oprichter van het bedrijf. 

VoordeelHelmen nu op 7 locaties

Eerder startten Gray en David Vaandering, mede-eigenaar, van VoordeelHelmen ook al een samenwerking met vijf andere motorzaken in Nederland: Motorcity Amsterdam, Motor Centrum Eibergen, Motor Centrum Rijen, NIWA motoren in Zwaagdijk en Wim ter Braake motoren in Nijeveen.

Gray zegt komend jaar met dezelfde franchiseformule nog meer nieuwe winkels te gaan openen, met als einddoel landelijke dekking te krijgen.

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws