Skip to main content

Vircos en Revit: op maat gemaakte motorpakken

In het hart van de motorsport, waar passie en precisie samenkomen, treedt Rev’it naar voren als een voorvechter van design, prestaties, en innovatie. Vandaag, terwijl de motoren brullen op het legendarische circuit van Autodromo Enzo e Dino Ferrari, onthullen we met trots een grensverleggend nieuwe hoofdstuk in de wereld van racekleding, waarbij de toonaangevende innovatie van Rev’it samensmelt met de nalatenschap van erkend Made in Italy-vakmanschap.

In 2022 bundelden Rev’it en Vircos, een historische naam van Italiaans motorvakmanschap, officieel hun krachten. De samenwerking die al in 2007 begon is uitgegroeid tot een krachtig en innig partnerschap van de beide merken. De volgende stap in die samenwerking stelt Rev’it in staat om met ongeëvenaarde innovatie een breed scala van op maat gemaakte motorpakken aan te bieden.

Engineered Skin

De kenmerkende aanpak van “engineered skin” zal ook hier weer centraal staan, zoals altijd in Rev’it’s designproces. Door vergaand inzicht in de menselijke anatomie kunnen we motorpakken creëren die bewegen als een verlengstuk van de rijder, met optimale prestaties en ongeëvenaard rijcomfort in elke bocht als ook op het rechte stuk.

Maar onze toewijding gaat nog veel verder dan enkel het ontwerp zelf. We streven onvermoeibaar naar perfectie en zetten daarbij elk middel in. Denk daarbij aan ons eigen laboratorium, onze rijders op circuits overal ter wereld en we testen zelfs in de windtunnel. Elk Rev’it-pak bewandelt dit pad naar het toppunt van technologie en innovatie.

Coureurs die niets minder dan het allerbeste eisen kunnen gerust zijn. Onze top-spec modellen krijgen namelijk “Made in Italy” mee in het label – een erkend symbool van ambachtelijk vakmanschap. Door decennia expertise van Vircos integreren geeft Rev’it raceklare project een duidelijk pan-Europese karakter.

Empoweren

Deze visie voor de toekomst van Rev’it draait ook om het empoweren van coureurs om zichzelf uit te kunnen drukken. Met een uitgebreid kleurenpalet en talloze aanpassingsopties wordt ieder pak dat we maken een uniek blanco canvas om je stijl op los te laten. Schets de lijnen van je eigen racenalatenschap met persoonlijke logo’s, graphics en een dosis sprekende kleuren.

Ontdek de gevarieerde reeks van Rev’it’s op maat gemaakte racemotorpakken. Gemaakt voor diegenen die voor kwaliteit en een toegankelijke prijs gaan tot de volbloedracers die het uiterste van racekleding verlangen; Rev’it is voor iedereen en altijd met het vertrouwde Shield-logo van Rev’it en de kwaliteitsnormen waar het voor staat. En natuurlijk zijn we er ook voor degenen die altijd al droomden van racen. Zij zijn nu in staat een pak te dragen, gemaakt door dezelfde handen als die ook de pakken voor Rev’it-iconen zoals Álvaro Bautista en Danilo Petrucci samenstellen.

Tech-Air

Veiligheid staat voorop en onze pakken zijn ontworpen om naadloos te integreren met de state-of-the-art Tech-Air airbagsystemen.

Stel je voor, 2024: jij, op het circuit, in een pak dat zoveel meer is dan zomaar kleding. Een afspiegeling van je ambities en het vuur dat jouw passie voor motorrijden voedt. Met Rev’it is elke keer dat je het circuit opgaat een een verhaal en een getuigenis van jouw unieke reis.

Tot besluit willen we benadrukken dat onze band met de Italiaanse racegemeenschap onverwoestbaar is. We zijn hier om service te verlenen, te leren, te groeien en elke overwinning, groot of klein, samen met jou te vieren.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws