Skip to main content

Vernieuwd: Rev’it Horizon 3 H2O jas en broek

De REV’IT! Horizon 3 H2O jas en Horizon 3 H2O broek bieden prestaties voor vier seizoenen tegen een prijs die meer avontuurlijke rijders zich kunnen veroorloven. Zinderende zomerhitte? Open deVCS|aquadefence-zones, rits de ventilatieopeningen op de rug open en er stroomt koele lucht door de jas. In koudere, nattere maanden sluit je de ventilatieopeningen en breng je thermische voeringen aan. Zo ben je beschut tegen kille avonden en plotseling onweer, terwijl je van schouders tot knieën beschermd bent door hoogwaardige CE-gecertificeerde protectie.

Horizon 3 H2O Jas

Geniet het hele jaar door van comfort en functionaliteit. Rits de jas dicht in de wetenschap dat je bescherming hebt van twee lagen 420-denier ventilerende stof, met twee meshvlakken op de borst en twee verticale ventilatieopeningen op de rug, en gelamineerd met een hydratex-Lite membraan dat een 100% waterdichte barrière biedt zonder waterabsorptie. Een uitneembare thermische voering biedt een isolerende laag in koude omstandigheden en draag je daarnaast als een modieuze lichtgewicht jas. Onze bekroonde SEEFLEX CE-Level 2 protectoren beschermen ellebogen en schouders; een CE-Level 1 borstprotector en een SEESOFT CE-Level 2 rugprotector zijn ook beschikbaar voor extra bescherming van het bovenlichaam. Verstelbandjes en lipjes verfijnen de pasvorm.

FJT322 1200MF WLR Horizon3H2OjacketmenFJT322 1600MF WLR Horizon3H2Ojacketmen

Horizon 3 H2O Broek

Deze gestroomlijnde waterdichte broek is ontworpen als perfecte aanvulling op de Horizon 3 jas. De broek maakt ook gebruik van het VCS|Aquadefence systeem. Dankzij magnetische sluitingen kun je de ventilatieopeningen gemakkelijk met één hand openen of sluiten, zelfs met handschoenen aan. Als de ventilatieopeningen open staan, zorgt het mesh-materiaal dat de lucht rechtstreeks naar je bovenbenen kan stromen. Grippanelen op de achterkant helpen je op je plaats te blijven, zelfs als het zadel van je motor nat is. De broek is net zo comfortabel als het kwik daalt, dankzij een uitneembare thermische voering. Handwarmerzakken houden je persoonlijke spullen zoals rijbewijs, sleutels en kleingeld veilig opgeborgen. Verstelbare SEEFLEX CE-level 2 kniebeschermers zijn standaard, samen met ultradunne SEESMART heupbescherming.

FPT113 1201MF WLR Horizon3H2O pantsmenFPT113 1011MF WLR Horizon3H2Opantsmen

Horizon 3 H2O Ladies Jas

Hé, dames! Als je gewend bent om je motorjas een maatje kleiner te nemen, omdat die is ontworpen voor mannen en je hoopt op het beste tijdens je volgende rit, kijk dan eens goed naar de Horizon 3 H2O damesjas. Deze jas weerspiegelt de Horizon 3 H2O herenjas, tot en met de neutrale kleuren – zwart-rood of zwart-wit – maar hij is speciaal gesneden voor vrouwen. Dat wil zeggen dat je de functionaliteit hebt van een high-end, waterdichte tourjas met on-demand ventilatie, een uitneembare thermische voering en CE-level 2 bescherming, en dat alles voor een betaalbare prijs. Technisch ontwerp, gedreven door de noodzaak om te presteren in alle omstandigheden, en gebouwd voor jou. Dat is de Horizon 3 H2O damesjas.

FJT323 1200LF WLR Horizon3H2OjacketladiesFJT323 1600LF WLR Horizon3H2Ojacketladies

Horizon 3 H2O Ladies Broek

Er zijn subtiele verschillen tussen de REV’IT! broeken voor Adventure Touring en die voor Adventure Sport. De laatste is meer gericht op pure prestaties, wat tot uiting komt in de materiaalkeuze, voorgevormde vormen en zelfs de designtaal van de kledingstukken. De Horizon 3 H2O damesbroek is opnieuw ontworpen en verbeterd. In combinatie met de Horizon 3 H2O damesjas vormt dit dé ultieme waterdichte adventure outfit. En niet te vergeten een geweldige oplossing voor woon-werkverkeer over lange afstanden! Deze nauwsluitende, met hydratex-Lite membraan gelamineerde broek is gemaakt voor de beste en slechtste wegomstandigheden, situaties die je uitdagen om te verkennen en jezelf uit te drukken.

FPT114 1011MF WLR Horizon3H2Opantsladies


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws