Testrijden op nieuwste motoren bij High-Bike testcentrum Paznaun Ischgl

Op 1 juni opent ‘High-Bike testcentrum Paznaun’ in Ischgl, het enige motortest centrum in Europa met meerdere merken, zijn deuren. Motorliefhebbers kunnen over meer dan 30 bergpassen testritten maken op de nieuwste modellen van de motormerken Kawasaki, Yamaha, BMW en KTM. Ook dit jaar weer organiseert de vakantieregio Paznaun de ‘Top of the mountain Biker Summit’. Dit must visit event voor alle motorfanaten vindt plaats van 19 tot 22 juli 2018. 

Alle modellen van de partner-motormerken die het afgelopen najaar en winter op de markt zijn gekomen, worden bij het High-Bike testcentrum verhuurd. Dit is een mooie gelegenheid je favoriete model op de verschillende dagroutes, met meer dan 30 bergpassen en duizenden bochten, in de omgeving van Ischgl, te testen. Tussen de BMW-modellen zitten de F800 GS Adventure, F1200 GS (Adventure en Rallye) en de S1000 XR en XR Low. KTM komt onder andere met de Duke 790 en de Super Duke 1290 GT en R. Yamaha is met maar liefst 10 modellen vertegenwoordigd, waaronder de MT-09 en 10, de Tracer 700 en 900 en de XSR 700 en 900. 

De lange openingstijden van het testcentrum zorgen ervoor dat motorrijders de hele dag op pad kunnen met zijn of haar favoriete motor. Afhankelijk van het model bedragen de kosten voor één dag motorhuur, op vertoon van de Silvretta Summer Card die gasten gratis ontvangen bij minimaal één overnachting, tussen de € 80,- en € 100,-. Zonder de Silvretta Summer Card zijn de kosten tussen de € 100,- en € 120,-. De prijzen zijn inclusief een volledige verzekering en exclusief de borg.

Biker Summit 2018
Motorliefhebbers, of het nu gaat om sportieve bestuurders, allrounders, bochtjagers, quadrijders, Harley-cruisers of scooterfans, mogen de Top of the Mountain Biker Summit niet missen. Dit motorrijders event vindt van 19 tot 22 juli plaatsvindt in de vakantieregio Paznaun. Naast het rijden van mooie bergroutes en het bijwonen van spectaculaire stuntshows, vinden er ook veel andere activiteiten plaats, zo is er iedere dag om 16:00 uur een Après bike met Dj’s, worden er ‘ladies only’ workshops georganiseerd of rijd je een culinaire tour waarbij pitstops worden gemaakt om diverse lokale lekkernijen te proeven. 


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief