Skip to main content

Stylmartin presenteert met trots een nieuw en innovatief concept voor het seizoen 2023. Dit is de Vertigo, een waardevol alternatief voor klassiek avontuurlijk schoeisel dat de loopstabiliteit van een outdoor-activiteitenschoen – zelfs bergop, op ruw terrein zoals modder, zand of rotsen – combineert met de bescherming die nodig is voor een gecertificeerde technische motorlaars. Totaal comfort is verzekerd!

Een nieuw model motorlaars, dat erg veelzijdig is en een geldig alternatief voor de klassieke mid-ankle laars of lage adventure laars. Waar komt dit idee vandaan? Het antwoord komt duidelijk van het concept dat het merk “Ride n’ Hike” noemt.

Wie gewend is aan reizen op twee wielen weet het al: het is niet altijd gemakkelijk om een schoen of laars te vinden die de juiste bescherming biedt tijdens het rijden, die comfortabel is en waarmee je misschien zelfs verder op verkenning kunt gaan als je eenmaal van het zadel af bent.

Ride n’ Hike: motorrijden en wandelen

Stylmartin bedacht de Ride n’ Hike filosofie met adventure-motorrijders en liefhebbers van buitenactiviteiten in het achterhoofd; zij die tijdens hun uitstapjes afwisselend motorrijden en wandelen. Het begon allemaal met het eerste ontwerp tot de ontwikkeling van een veelzijdig en innovatief product dat aan beide behoeften kan voldoen zonder afbreuk te doen aan het een of het ander. 

De Vertigo is verkrijgbaar bij uw Stylmartin dealer in België en Nederland.

Meer informatie via de Stylmartin distributeur Duell.eu


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws