Skip to main content

Prijzen Suzuki V-STROM 800 bekend gemaakt

Suzuki maakt de prijzen bekend van het nieuwste model in de V-STROM range; de V-STROM 800. De V-STROM 800 positioneert zich als een echte allrounder tussen de V-STROM 650 en V-STROM 1050 in. Deze meer op straatgebruik gerichte V-STROM wordt begin november bij de Nederlandse Suzuki dealers verwacht.

  • Verdere uitbreiding van de V-STROM familie
  • V-STROM 800 vanaf 11.999 euro
  • Diverse accessoire-pakketten voor verder personalisatie

Over de V-STROM 800

De V-STROM 800 vormt de nieuwste uitbreiding in de populaire V-STROM familie van Suzuki en is technisch nauw verwant aan de V-STROM 800DE. Samen vormen ze het hart van de V-STROM familie. De V-STROM 800 is voorzien van een nieuwe 776 cc paralleltwin welke standaard gekoppeld is aan een Bi-directional (up & down) quickshifter. Samen met een uitgebreid pakket aan elektronische assistentiesystemen zoals het Suzuki Drive Mode Selector, het Suzuki Traction Control System en instelbare ABS-systeem heeft de V-STROM 800 de veelzijdigheid die van een Adventure Sport verwacht mag worden. Het model onderscheidt zich verder van de V-STROM 800DE met radiaal gemonteerde remklauwen, een 19-inch gegoten aluminium 7-spaaksvelg aan de voorzijde en 17-inch achter, upside-down voorvork (SHOWA) met instelbare veervoorspanning en aan de achterzijde een met de hand verstelbare veervoorspanning en instelbare uitgaande demping. Daarnaast zijn de zitpositie, zadelhoogte en het windscherm meer gericht op comfort tijdens straatgebruik.

Prijzen Suzuki V-Strom 800

De allround V-STROM 800 is beschikbaar vanaf 11.999 euro en is leverbaar in drie unieke kleurstellingen. Pearl Vigor Blue (YKY), Glass Sparkle Black (YVB) en Metallic Mat Steel Green (QVP). Elke kleur wordt gecombineerd met zwart gespoten velgen en een contrasterend zilverkleurig subframe en voorvork. Voor de V-STROM 800 zijn diverse accessoires en drie accessoire-pakketten beschikbaar; Touring, Black Rhino en het Adventure Pack.

Er is al een V-STROM 650 vanaf 9.899 euro. De V-STROM 800DE is er vanaf 12.699 euro en de V-STROM 1050 is er vanaf 16.299 euro.

De nieuwe Suzuki V-STROM 800 wordt standaard geleverd met 6 jaar garantie en staat vanaf 3 november bij de Suzuki dealer.

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws