Skip to main content

De stijlvolle Z900RS is een regelrecht eerbetoon aan de Z1 uit 1972, hét legendarische model dat Kawasaki wereldwijd op de kaart zette en grondlegger van de moderne motorfiets. De Kawasaki Z900RS is de meest populaire motor in het retro segment en is voor 2021 verkrijgbaar in een nieuwe kleur.

De Z900RS is uitgerust met een 948cc vier-in-lijn motorblok welke geliefd is om zijn koppelrijke karakter. Samen met het hoogwaardige rijwielgedeelte en de comfortabele zitpositie staat dit garant voor een unieke rijbeleving. Geen wonder dat ook dit jaar de Z900RS weer de best verkochte Modern Classic is. 

Oog voor detail is kenmerkend voor de Z900RS. Elk onderdeel is zorgvuldig ontwikkeld door de Japanse designers en engineers om een prachtige retro uitstraling met de meest moderne technieken te kunnen combineren. Denk aan de unieke gegoten wielen, teardrop tank, de hoge kwaliteit metallic laklaag, de vele gepolijste delen en het getunede uitlaat geluid. Daarnaast beschikt de Z900RS over de moderne veiligheidssystemen zoals ABS, instelbare Traction Control, een bekrachtigde slipper koppeling en radiale remklauwen.

De 2021 Kawasaki Z900RS is vanaf medio december al te zien bij de Kawasaki dealer in de kleuren:
●Candytone Green
●Ebony

Voor 2021 is ook de Performance Edition kit weer verkrijgbaar met daarin een Titanium Akrapovic Uitlaat,
Tank pad en Engine Sliders. Alle accessoires in de Performance Edition kit zijn speciaal ontworpen voor de
Z900RS.

Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws