Skip to main content

Nieuwe 2020 Yamaha Tracer 700 deze week bij de dealers

Er werd reikhalzend naar uitgezien en deze week is het eindelijk zover: de Yamaha Tracer 700 staat bij de Yamaha-dealers. Voor € 9.999 kopen motorrijders een veelzijdige, dynamische en zeer complete Sport Touring motorfiets die pure sportprestaties combineert met comfort op de lange afstand. Zijn compacte bouw, stoere uiterlijk en verbluffende prestaties maken de Tracer 700 al sinds zijn introductie in 2016 één van de populairste Yamaha-modellen.

Pers jubelend
Niet alleen motorrijders zijn fan van de Tracer 700, ook de pers is unaniem enthousiast. Zo schrijft een journalist: “Yamaha hàd al een steengoeie Tracer. […] Het verbaast ons wel vaker hoe fabrikanten motoren die we als (bijna) foutloos kennen, toch nog weten te verbeteren. De Tracer 700 is daar het meest recente voorbeeld van.” Volgens een andere journalist biedt de Tracer 700 “zeer veel waar voor een schappelijke prijs, met een opvallend uiterlijk, enorme stabiliteit en het zalige motorblok als grootste pluspunt”. 

Verbeterd voor 2020
Zoals een journalist terecht opmerkte was de Tracer 700 al heel goed, maar voor 2020 is hij verder verbeterd. Zo kreeg de Tracer 700 een stoer nieuw uiterlijk, nieuwe, volledig instelbare voorvering, meer instellingsmogelijkheden voor de achtervering en een groter zadel. Het bredere stuur plaatst de rijder in een aanvalsklare rijhouding, terwijl de verbeterde aerodynamica zorgen voor betere wind- en regenbescherming. Het nieuwe windscherm is in hoogte verstelbaar. De CP2-motor met crossplane-technologie is getuned om klaar te zijn voor de nieuwe Euro5 emissienormen.

Jouw dichtstbijzijnde Yamaha-dealer vindt je op www.yamaha-motor.nl

Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws