Skip to main content

Nieuw: Sena motorhelmen met geintegreerde communicatie

Sena begon in 2010 met de ontwikkeling van op Bluetooth gebaseerde communicatieapparatuur. Het eerste communicatiemodel SMH10 bereikte en overtuigde al snel de veeleisende doelgroep van adventure riders en forenzen in heel Europa. Vandaag de dag levert Sena een breed scala aan verschillende apparaten voor alle eisen. Het gepatenteerde Mesh Intercom platform is een van de meest innovatieve kenmerken van Sena producten en maakt het mogelijk om met één druk op de knop nog meer rijders met elkaar te verbinden.

Terwijl Bluetooth-communicatiesystemen meestal op elke motorhelm kunnen worden geïnstalleerd, besloot Sena een uniek Sena-helmportfolio te ontwikkelen met volledig geïntegreerde communicatiesystemen. Zowel de integraalhelm, de flip-up als de jethelm bieden een perfecte pasvorm en een volledig verborgen technologie die niet alleen gebruiksvriendelijk is en geen extra installatie behoeft, maar ook top geluidsoplossingen biedt die zijn afgestemd op de helm.

Duell importeur Sena motorhelmen

Het Finse Duell, de grootste distributeur in Noord-Europa voor onderdelen, kleding en accessoires voor motorfietsen en motorrijders, heeft van Sena Europe de  rechten gekregen om haar motorhelmen met volledig geïntegreerde communicatiesystemen te verkopen. De overeenkomst is op 3 maart ingegaan en heeft betrekking op het volledige productassortiment, inclusief integraalhelmen, opklaphelmen en jethelmen. Sena’s motorhelmen zullen vanaf april verkrijgbaar zijn in alle Europese Duell-markten.

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws