Skip to main content

Nieuw: Bering Zephyr motorjas, motorbroek en -handschoenen

Voor 2024 hanteert Bering de segmenten Touring, Adventure, Roadster, Urban Mobility en E-bike. Binnen de Adventure line-up is er nu de Bering Zephyr. De Zephyr is een complete lijn die bestaat uit een jas, broek en handschoenen. Bering richt zich met de Zephyr specifiek op de motorrijder die op zoek is naar avontuur. Dit blijkt ook uit het gebruik van stevig materiaal. Ondanks dat verliest Bering stijl en elegantie niet uit het oog. Hierdoor is de set zowel functioneel als esthetisch zeer hoogwaardig. Daarnaast is er een variant voor de vrouwelijke motorrijder in de vorm van de Lady Siberia.

Bering Zephyr Motorjas

De Bering Zephyr motorjas kenmerkt zich met name vanwege de laminaatlaag. Door gebruik te maken van Talsan laminaat is de jas volledig water en winddicht. Wat hier eveneens aan bij draagt is het BWTech Mega membraan. Door dit membraan is de jas naast water- en winddicht ook nog steeds voldoende ademend, wat bijdraagt aan een hoog draagcomfort. Dit blijkt ook uit de Body Fit snit. Door gebruik te maken van het innovatieve Fitex Systeem kan de jas naar wens nog verder versteld worden. Op deze manier is de rijder gegarandeerd van een ultiem draagcomfort en maximale bewegingsvrijheid.

Uiteraard boet de Zephyr niet in op veiligheid. Door gebruik te maken van level-1 protectie van Alpha in de schouders en ellebogen, staat naast het comfort ook de veiligheid van de jas op bijzondere hoogte. Voor wie wil is er eveneens ruimte in de rug voor het plaatsen van CE-gekeurde protectie. Alle protectie is eenvoudig te verwijderen, wat het wassen of schoonmaken zeer eenvoudig maakt.

Naast comfort en veiligheid, biedt de Zephyr ook voldoende praktisch gemak. Te denken valt dan bijvoorbeeld aan de drie buitenzakken, twee binnenzakken en een speciale zak voor de portefeuille. Door middel van het ADS ventilatiesysteem, is de jas lang in het seizoen door te dragen, omdat deze voldoende koeling biedt. Als laatste is de jas eenvoudig aan de broek vast te ritsen. Op deze manier worden wind en stof gemakkelijk buiten gehouden en sluit de jas mooi aan op de Zephyr motorbroek.

Bering Zephyr Motorbroek

De Bering Zephyr motorbroek heeft uiteraard ook hetzelfde waterproof Talsan laminaat. Het BWTech Mega Membraan zorgt er daarnaast voor dat de motorbroek voldoende ademt. Ook bij de Zephyr motorbroek staat comfort centraal. Dit blijkt onder andere uit het materiaal rondom de knie, dat is voorzien van een speciale stretch stof. Dit zorgt ervoor dat de rijder ook op de meest uitdagende adventure ritten voldoende bewegingsvrijheid heeft, zonder in te boeten op comfort. Verder is de Zephyr motorbroek voorzien van een verstelbare band rondom de heup, maar ook de enkels.

Qua veiligheid biedt de Zephyr motorbroek ook meer dan voldoende. Met Alpha Level-1 protectie in de knieën en op de heupen. Uiteraard eenvoudig verwijderbaar voor wie dat wil, of om de broek te wassen.

Praktisch gemak komt in de vorm van het ADS ventilatiesysteem en een rits bij de enkels. Door middel van de rits past de Zephyr motorbroek nagenoeg over iedere motorlaars. Doordat de broek eenvoudig aan de jas is vast te ritsen, sluiten ze naadloos op elkaar aan.

Bering Zephyr motorhandschoenen

Uiteraard draait het bij de Zephyr motorhandschoen eveneens volledig om comfort en veiligheid. Door het waterproof membraan houdt de rijder droge handen. Daarnaast zorgt de thermovoering voor voldoende warmte. Door gebruik te maken van maar liefst 35 procent geitenleer blijft de Zephyr motorhandschoen soepel en flexibel, zonder in te boeten op veiligheid. Extra veiligheid komt van de knokkelprotectie en de extra verstevigde stiknaden en de dikte van het leer in de handpalmen.

Qua praktisch gebruiksgemak is de Zephyr motorhandschoen onder andere voorzien van een verstelbare dubbele polsband, extra lange manchet en het Sensor Systeem. Hiermee blijft het mogelijk om navigatie, telefoon of TFT-display te bedienen, zonder de handschoen te hoeven uittrekken.

Stap in de wereld van avontuur en kies voor de Bering Zephyr combinatie.

  • Maatvoering: S tot en met 4XL (jas en broek) T8 tot en met T13 (handschoenen)
  • Maatvoering Lady: T0 tot en met T6 (jas en broek) T5 tot en met T9 (handschoenen
  • Kleuren: Black/Grey/Yellow en Black/Khaki/Orange
  • Kleuren Lady: Black/Khaki/Orange en Black/Grey/Yellow
  • Prijs: €349,99 (jas), €309,99 (broek) en €89,99 (handschoenen)

Over Bering

Bering heeft al meer dan 50 jaar ervaring met het vervaardigen van motorkleding. Bering is een kwaliteitsmerk en weet wat de motorrijder nodig heeft op het gebied van protectie en bescherming tegen alle elementen. Ieder Bering product heeft CE-certificering en uitstekende bescherming, ook als je meer vraagt van de motorkleding. Bering komt voort uit Plastex, specialist in bescherming tegen de zwaarste weersomstandigheden, en dat is terug te zien. Na ruim 50 jaar ervaring biedt Bering in de segmenten Touring, Adventure, Roadster, Urban Mobility en E-bike; Bering Airbags, textiel kleding, leren kleding, speciale grote maatvoering in kingsize & queensize, kinderkleding, handschoenen, schoenen, regenkleding, rugtassen en accessoires voor hem en haar. Bering is beschikbaar via een uitgebreid dealernetwerk.

Over Trophy

Trophy BV is al sinds 2006 een vertrouwd gezicht. Door de jaren heen hebben we met ons team een uitgebreid dealernetwerk opgebouwd in de Benelux en Duitsland. Dit is mede te danken aan ons vakkundige personeel en servicegerichte instelling. Hierdoor garanderen wij een optimale samenwerking met u als dealer. Ons merkenportfolio van Scorpion helmen, Bering motorkleding, Segura motorkleding en Bagster zadels sluit dan ook naadloos aan bij onze ambitie in het bieden van kwaliteit, innovatie en design

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws