Skip to main content

Nieuw: 2023 Husqvarna FS450 Supermoto

De FS 450 van Husqvarna Motorcycles is helemaal nieuw voor 2023 en zet zijn erfenis als eersteklas supermoto-racer voort. Ontworpen en ontwikkeld om uitstekende supermoto-prestaties te leveren, is de FS 450 vakkundig vervaardigd met de nieuwste technologie en competitiegerichte componenten om een zeer capabele circuitracemachine te creëren. Afgewerkt met een nieuw bodywork en verbeterde ergonomie voor 2023, is de FS 450 compleet met opvallende witte en grijze graphics voor een onderscheidende look. 

Aangedreven door een nieuwe 450cc SOHC 4-takt motor, kunnen de prestatiekenmerken van de FS 450 nauwkeurig worden afgesteld met behulp van de vernieuwde map select schakelaar die op het ProTaper stuur is gemonteerd. Dit geavanceerde apparaat maakt een volledige aanpassing van de machine mogelijk, omdat het de activering van de launch control, traction control en de nieuwe Quickshifter regelt, die voor naadloos opschakelen zorgt.

Een nieuw hydro-gevormd frame verbetert de feedback voor de rijder, terwijl het nieuwe met polyamide versterkte aluminium subframe een essentiële rol speelt bij het rijgedrag en het comfort. In combinatie met de nieuwste WP-vering en een nieuwe positie van het motorblok, waardoor de massacentralisatie is verbeterd, biedt de FS 450 een uitzonderlijke ervaring op het circuit voor alle rijders.

De FS 450 is vakkundig gemonteerd met hoogwaardige, supermoto-specifieke hardware, waaronder Alpina-wielen, een Suter anti-hopkoppeling en krachtige Brembo-remmen, waardoor hij zonder twijfel gebouwd is voor competitie.

Met al deze prestatiegerichte technische verbeteringen blijft de FS 450 onbetwist de krachtigste, best sturende en meest complete supermoto-machine die momenteel op de markt is.

Technische Highlights 2023 Husqvarna FS450 Supermoto

 • Nieuw kuipwerk met speciaal afgestemde ergonomie voor gemakkelijker bewegen op de motorfiets
 • Nieuw hydrogevormd chroom-molybdeen frame verbetert het anti-squat gedrag aanzienlijk
 • Nieuwe SOHC-motor biedt toonaangevende prestaties en een laag gewicht
 • Nieuwe Quickshift-sensor zorgt voor naadloos opschakelen
 • Krachtig hydraulisch koppelingssysteem van Brembo
 • Nieuwe hybride aluminium-polyamide subframeconstructie biedt specifiek berekende stijfheid en geavanceerde duurzaamheid
 • Nieuwe WP XACT 48 mm-voorvork met AER-technologie biedt een progressievere demping aan het einde van de slag
 • Nieuw WP XACT achterschokdemperontwerp met CFD-geoptimaliseerde hoofdzuiger en gereedschapsloze verstellers
 • Nieuwe multifunctionele mapschakelaar, die ook de Quickshifter, tractie- en launch control activeert
 • ProTaper-stuur van topkwaliteit
 • Elektrische starter gevoed door een lichtgewicht Li-Ion 2.0 Ah accu

De 2023 FS 450 is nu wereldwijd verkrijgbaar bij alle erkende Husqvarna Motorcycles dealers.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws