Skip to main content

Nieuw: 2021 Husqvarna TE 300i en FE 350 Rockstar Edition enduromotoren

Husqvarna Motorcycles breidt het 2021 TE- en FE-enduro-assortiment verder uit en is verheugd de komst van de allereerste TE 300i- en FE 350 Rockstar Edition-modellen aan te kondigen. Elke machine is in beperkte oplage gebouwd met coompetitiegerichte upgrades en biedt superieure prestaties en betrouwbaarheid samen met een echte fabriekslook. 

De TE 300i Rockstar Edition en FE 350 Rockstar Edition, die de motorfietsen weerspiegelt die worden gebruikt door Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing, hebben frames van chroom-molybdeenstaal die zijn afgewerkt met een stevige, hoogwaardige zwarte poedercoating. Verdere technische upgrades zijn onder meer een zwarte zadelbekleding met extra ribben voor meer grip, een remschijfbeschermer voor, een duurzame kettinggeleider achter en een Supersprox achtertandwiel.

De TE 300i Rockstar Edition garandeert een toonaangevend vermogen en lage onderhoudskosten en biedt vertrouwde tweetaktprestaties met zijn geavanceerde 300 cc-motor. Met een indrukwekkend koppel maakt het elektronische brandstofinjectiesysteem de noodzaak voor zowel het wisselen van de spuitstraal als het voormengen van brandstof overbodig. Uitgerust met Michelin Enduro-banden is de lichte en wendbare TE 300i Rockstar Edition uitgerust om de zwaarste trails te trotseren.

De FE 350 Rockstar Edition combineert standaard premium WP-vering en innovatieve elektronica. In combinatie met de compacte 350 cc DOHC-motor, die in staat is om 450-rivaliserende kracht te ontketenen, zorgen de comfortabele ergonomie en wendbare, 250-achtige bediening voor de perfecte balans tussen gewicht en kracht. Om rijders de mogelijkheid te geven om tractiecontrole te gebruiken voor verbeterde controle op glad terrein, is de motorfiets afgewerkt met Michelin’s bewezen endurobanden. Gebouwd op basis van de beproefde FE 350, levert de FE 350 Rockstar Edition echte veelzijdigheid en kan hij veeleisend terrein aan in de handen van elke rijder. 

Technische highlights TE 300i Rockstar Edition en FE 350 Rockstar Edition

Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing-graphics
Zwart gepoedercoat frame
Blauwe CNC gefreesde kroonplaten
Zwarte zadelkleding met extra ribs
Voorste remschijfbeschermer
Blauw Supersprox achtertandwiel
Blauwe kettinggeleider
Grijze ODI-handvatten 

De 2021 TE 300i en FE 350 Rockstar Edition-modellen van Husqvarna Motorcycles zijn verkrijgbaar bij geautoriseerde Husqvarna Motorcycles-dealers. Raadpleeg uw Husqvarna Motorcycles-dealer voor alle details over prijzen en beschikbaarheid.

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws