Skip to main content

Nieuw: 2020 Husqvarna Motorcycles 701 Enduro LR

Husqvarna Motorcycles kondigt met trots de release van de 2020 701 Enduro LR aan, de nieuwe lange-afstands enduro-machine voor rijders die verder willen reizen. De 701 Enduro LR biedt extra toermogelijkheden dankzij de verhoogde brandstofcapaciteit van 25 liter en beschikt over dezelfde geavanceerde elektronica als de zeer populaire 701 Enduro.

Blijf rijden
De gloednieuwe 701 Enduro LR is afkomstig van de 701 Enduro van Husqvarna Motorcycles en biedt verbazingwekkende kracht-naar-gewicht prestaties, een rij-per-draad gaspedaalsysteem en zorgvuldig ontworpen ergonomie. Met zijn volledig geïntegreerde 25-liter brandstoftanks is het de perfecte machine voor lange, adrenaline gevulde onroad- of offroad-avonturen, met een afstand tot 500 km tussen tankstops.

De gerenommeerde, koppelige 74-pk 692,7 cc-motor met 74 pk biedt een perfect lineaire vermogensafgifte onder alle rijomstandigheden. Standaard uitgerust met ABS in bochten, hellingshoekgevoelige tractiecontrole, schakelbare rijmodi en eenvoudig schakelen, is de 701 Enduro LR geschikt voor serieus avontuurlijk rijden en lange afstanden.

De 701 Enduro LR is buitengewoon goed uitgebalanceerd en levert indrukwekkende wendbaarheid en handling, en is uitgerust met volledig instelbare 48 mm WP XPLOR vorken en een WP XPLOR achterschokdemper, biedt 250 mm wieluitslag en uitstekende terreinmogelijkheden. De 701 Enduro LR heeft zijn eigen unieke nieuwe grafische kaart. Opvallend individueel, het beschikt over progressieve kleuren die garanderen dat ze in stijl opvallen.

Technische highlights 2020 Husqvarna Motorcycles 701 Enduro LR

=> Lichtgewicht, geïntegreerde brandstoftanks – extra capaciteit van 12 liter, bereik van +/- 500 km
=> Schakelbare rijmodi – verander de vermogenskenmerken tijdens het rijden
=> Bosch bochten ABS – hoekspecifieke remtechnologie
=> Easy Shift-functie – naadloos op en neer schakelen voor een soepelere rit
=> Hoekgevoelige motorfiets tractiecontrole – perfecte tractie van het achterwiel
=> Chroom-molybdeen stalen latwerkframe – verbazingwekkende behendigheid en stabiliteit
=> Aluminium achterbrug – extreem laag gewicht voor maximale tractie en stabiliteit
=> Polyamide achterframe met geïntegreerde brandstoftank – hightech constructie uit één stuk

De 2020 701 Enduro LR is vanaf maart verkrijgbaar bij alle erkende Husqvarna Motorcycles Dealers. Beschikbaarheid kan van land tot land verschillen. Neem voor alle details over prijzen en beschikbaarheid contact op met uw nationale Husqvarna Motorcycles-filiaal of importeur. 

 De Functional Clothing Offroad 2020-collectie zorgt ervoor dat alle 701 Enduro LR-rijders volledig zijn voorbereid op hun volgende avontuur en biedt items van hoge kwaliteit die bescherming, all-round functionaliteit en comfort garanderen. Husqvarna-motorfietsen bieden ook een uitgebreide reeks accessoires – items van hoge kwaliteit die extra bescherming, duurzaamheid en stijl toevoegen aan alle 701 Enduro LR-machines.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws