KTM en Husqvarna afwezig tijdens Motorbeurs 2019

KTM Group Nederland, vertegenwoordiger van de merken KTM en Husqvarna Motorcycles in Nederland, is voor de editie van 2019 van de Motorbeurs Utrecht afwezig. Afgelopen jaar heeft het bedrijf zich, met de organisatie van de succesvolle KTM On Tour testdagen, al meer toegelegd op evenementen die dichter bij de eindgebruiker staan. Direct contact met de klant en het in eigen beheer organiseren van consumentevenementen krijgt steeds meer de voorkeur. Voor 2019 mag de klant ook verwachten dat er diverse activiteiten georganiseerd gaan worden waaronder testdagen.

Jeroen Punt, managing director van KTM Group Nederland: ‘De Motorbeurs Utrecht is jarenlang een begrip geweest in motorland. De afgelopen jaren hebben wij onze merken goed kunnen presenteren op de beurs en hebben wij naar alle tevredenheid deelgenomen. Vorig jaar waren we aanwezig, met als doel onze KTM On Tour testdagen af te trappen. We merken echter dat de markt aan het veranderen is en de consument zich meer online oriënteert. De meeste inschrijvingen voor onze testdagen hebben we bijvoorbeeld gegenereerd via onze Facebook campagne. Het nieuws over onze nieuwe modellen bereikt de klant al in november wanneer de EICMA (de internationale motorbeurs in Milaan) plaatsvindt. Via een online link kan live de persconferentie bijgewoond worden en het laatste nieuws wordt direct op onze website en social media kanalen gepubliceerd. Heeft een klant interesse voor een specifiek model dan kan er via een KTM dealer een proefrit aangevraagd worden of de klant komt naar één van de testdagen. De rijervaring blijkt altijd nog de beste PR te zijn.’

Tijdens de internationale motorbeurs EICMA in Milaan worden de nieuwe modellen gepresenteerd. Volg de live persconferenties via KTM’s Facebook pagina’s. Daarnaast zullen de nieuwe modellen wel zichtbaar zijn op de Motorbeurs Utrecht!


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief