Skip to main content

Husqvarna Motorcycles presenteert E-Pilen elektrisch conceptmodel

Husqvarna Motorcycles gaat de toekomst in met een emissievrije productlijn om de aantrekkingskracht van het merk uit te breiden, niet alleen voor bestaande rijders maar ook voor een heel nieuw publiek. Geïnspireerd door het baanbrekende design van de succesvolle Vitpilen en Svartpilen modellen, biedt het merk met het E-Pilen Concept een verleidelijke visie op hoe zijn toekomstige stap naar elektrische stedelijke mobiliteit eruit zal zien.

Het huidige straatgamma van Husqvarna Motorcycles staat al bekend als vooruitstrevend, slim, dynamisch en puur gericht op design. Deze waarden zullen ook kenmerkend blijven voor de E-mobility lijn. Het E-Pilen Concept is een duidelijk statement van die intentie. Met een vermogen van 8 kW en een actieradius van 100 km is het E-Pilen Concept duidelijk ontwikkeld met de stedelijke rijder in gedachten, met een actieradius die de tijd tussen acculadingen maximaliseert.

Husqvarna Motorcycles houdt een open benadering aan ten aanzien van alle accumogelijkheden, wat het parallelle voordeel van zowel vaste als verwisselbare oplossingen bevordert. De E-Pilen Concept Bike is voorzien van een modulair en verwisselbaar accusysteem waarmee de accu kan worden verwisseld, waardoor de aantrekkingskracht en het nut van elektrische motorfietsen worden vergroot voor mensen die overwegen over te stappen. 

Het is altijd het doel van Husqvarna Motorcycles geweest om nieuwe producten te ontwikkelen die toegankelijk zijn voor een zo breed mogelijk spectrum van rijders. De E-mobility range zal het rijplezier en de dynamiek, verfijnd door de lange geschiedenis en ervaring van het merk, behouden en voortzetten.

De ontwikkeling van de E-mobiliteitslijn is al ver gevorderd en in de nabije toekomst zal nadere informatie worden bekendgemaakt.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws