Skip to main content

Husqvarna Motorcycles 2020 Factory Replica collection by Shot

De Factory Replica Collection 2020 van Shot is een duurzame en lichtgewicht set van drie hoogwaardige items die een echte fabriekslook uitstralen, zoals gedragen door het Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing enduro-team. De uitrusting bestaat uit een shirt, broek en handschoenen en is exclusief ontworpen en vervaardigd door het Franse kledingbedrijf Shot. Door effectieve ventilatie, slijtvast microvezelweefsel, UV-bestendige en lichtbestendige sublimatiedruk, en maximale niveaus van vochttransport weg van de huid, zorgen alle items ervoor dat de enduro- en motorcrossfans van Husqvarna Motorcycles kunnen profiteren van de best mogelijke bescherming. 

Factory Replica Shirt
Lichtgewicht en ademend dankzij de mesh-panelen en de fijn geventileerde PE-stofconstructie, het Factory Replica-shirt is gemaakt van talrijke stoffen panelen voor optimaal comfort. Een intelligente materiaalmix voor maximaal vochttransport weg van het lichaam helpt rijders koel te houden op warmere dagen.

Factory Replica Pants
De Factory Replica Pants biedt een duurzame mesh-paneelconstructie voor optimale ventilatie. Royale knie- en scheenbeengebieden en flexibele, elastische panelen in het kuitgebied zorgen voor een perfecte pasvorm bij gebruik met kniebraces. Met hittebestendige en slijtvaste lederen knieversteviging zorgt de Factory Replica Pants voor ademend vermogen, flexibiliteit en bescherming.

Factory Replica Gloves
De Factory Replica-handschoenen bieden maximaal comfort en houden het gewicht tot een minimum beperkt terwijl ze zeer effectieve ventilatie garanderen. Gemaakt met een geperforeerde handpalm en met slijtvast microvezelmateriaal aan de achterkant van de handschoenen, ze leveren een geweldig ontwerp en geven rijders volledige controle.

De nieuwe Husqvarna Motorcycles Factory Replica Collection 2020 is nu verkrijgbaar bij alle geautoriseerde Husqvarna Motorcycles-dealers.

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws