Skip to main content

Bering Siberia: complete set motorkleding

Bering heeft al meer dan 50 jaar ervaring in het ontwikkelen van motorkleding. Voor 2024 hanteert Bering hiervoor de segmenten Touring, Adventure, Roadster, Urban-Mobility en E-Bike. Binnen de Adventure line-up is er nu de Bering Siberia. Deze complete set, inclusief jas, broek en Bering-handschoenen, biedt souplesse, comfort en stijl in één. Voor avontuurlijke motorrijders die de gebaande paden achter zich willen laten. Elke rit wordt een opwindend avontuur met Siberia. Daarnaast is er een variant voor de vrouwelijke motorrijder in de vorm van de Lady Siberia.

Bering Siberia motorjas

De jas kenmerkt zich door diens regular fit snit, wat naast een ultiem draagcomfort ook een goed sluitende pasvorm garandeert. Om de pasvorm nog beter te laten aansluiten is de Bering Siberia voorzien van verschillende verstelmogelijkheden. Onder andere rondom de taille en polsen. Verder valt aan het uiterlijk natuurlijk het nieuwe logo van Bering op de borst en onderrug op. Voor extra zichtbaarheid is de Bering Siberia daarnaast voorzien van de reflecterende The Signal delen op de schouders en rug.

Uiteraard is de Bering Siberia voorzien van CE-gekeurde protectie. De Omega EN1621-1 Level 1 protectie bevindt zich in de ellebogen en schouders en is eenvoudig uitneembaar voor wie de jas wil uitwassen. Daarnaast is de Bering Siberia standaard voorzien van CE back protector vak. 

Door het BWTech Classic Membrane is de Bering Siberia waterproof. Wat de inzetbaarheid over de seizoenen vergroot. Om voldoende warmte te bieden op de koudere dagen, komt de Bering Siberia standaard met de uitneembare Shelltech Super voering. Op de warmere dagen biedt het ADS ventilatiesysteem dan weer voldoende verkoeling.

Om de praktische inzetbaarheid nog verder te vergroten is de Bering Siberia motorjas voorzien van twee buitenzakken, twee binnenzakken en een speciale portefeuille zak.

Bering Siberia motorbroek

De Bering Siberia motorbroek is gemaakt van dezelfde materialen als de Bering Siberia motorjas. Hierdoor sluit deze naadloos aan en is zelfs eenvoudig door middel van een rits aan de jas te bevestigen. Het Bering logo vindt u terug op de heupband en de linker zak. The Signal op de onderbenen aan de achterzijde vergroot de zichtbaarheid. De slijtvaste Fibre Tech 600D zorgt voor voldoende slijtvastheid. Uiteraard is de Siberia motorbroek ook voorzien van CE- gekeurde protectie van Omega. Deze bevinden zich op de knie en de heup, volledig en eenvoudig uitneembaar.

Daarbij is de Bering Siberia motorbroek voorzien van dezelfde BWTech Classic Membrane en Shelltec Super voering om de broek niet alleen waterproof, maar ook warm te maken. De Siberia is hierdoor ook alle seizoenen inzetbaar.

Bering Siberia motorhandschoenen

Om de set compleet te maken en volledig te laten aansluiten bij de adventure rijder biedt Bering naast de Siberia motorjas en motorbroek, ook de Siberia motorhandschoenen aan. Naast de passende kleurencombinatie, vergroot ook The Signal de herkenbaarheid. De combinatie van Fibre Tech 600D en geitenleer biedt naast voldoende comfort, ook de veiligheid en slijtvastheid die een rijder van Bering kan verwachten. De geitenleren palmen bieden de flexibiliteit om de motor optimaal te blijven bedienen, terwijl er door de extra verstevigingen dus alsnog die slijtvastheid is. Het Waterproof membraan en de thermovoering maken de Siberia motorhandschoen daarnaast geschikt voor de meest extreme omstandigheden.  De extra lange manchet van de handschoen zorgt daarnaast voor een goede winddichtheid. Door de dubbele sluiting rondom de pols, blijft het draagcomfort gegarandeerd. Het handige Sensor System maakt het mogelijk om telefoon of navigatie ook te blijven bedienen met handschoenen aan.

  • Maatvoering: S tot en met 4XL (jas en broek) T8 tot en met T13 (handschoenen)
  • Maatvoering Lady: T0 tot en met T6 (jas en broek) T5 tot en met T9 (handschoenen
  • Kleuren: Grey/Blue/Red en Beige/Grey/Orange
  • Kleuren Lady: Grey/Blue/Red en Beige/Grey/Orange
  • Prijs: €259,99 (jas), €199,99 (broek) en €79,99 (handschoenen) voor de Lady Elite
  • Maatvoering: S tot en met 4XL (jas en broek) T8 tot en met T13 (handschoenen)
  • Kleuren: Grey/Black/Red en Grey/Black/Blue
  • Prijs: €259,99 (jas), €199,99 (broek) en €79,99 (handschoenen)

Over Bering

Bering is een kwaliteitsmerk en weet wat de motorrijder nodig heeft op het gebied van protectie en bescherming tegen alle elementen. Ieder Bering product heeft CE-certificering en uitstekende bescherming, ook als je meer vraagt van de motorkleding. Bering komt voort uit Plastex, specialist in bescherming tegen de zwaarste weersomstandigheden, en dat is terug te zien. Na ruim 50 jaar ervaring biedt Bering in de segmenten Touring, Adventure, Roadster, Urban-Mobility en E-Bike; Bering Airbags, textiel kleding, leren kleding, speciale grote maatvoering in kingsize & queensize, kinderkleding, handschoenen, schoenen, regenkleding, rugtassen en accessoires voor hem en haar. Bering is beschikbaar via een uitgebreid dealernetwerk

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws