Skip to main content

2024 Suzuki Hayabusa 25th Anniversary kost € 22.899,-

Vijfentwintig jaar na de introductie van de legendarische Suzuki GSX-1300R Hayabusa maakt Suzuki de prijs bekend van het 25-jarig jubileummodel; de 25th Anniversary. Dit exclusieve model komt in beperkte oplage naar Nederland en is per direct leverbaar.

  • Hayabusa 25th Anniversary nog slechts beperkt leverbaar
  • Exclusief jubileummodel vanaf 22.899 euro
  • Lidmaatschap Hayabusa Club Holland

De huidige generatie van de Hayabusa werd in 2021 geïntroduceerd. Het Suzuki Intelligent Ride System (SIRS) werd geïntroduceerd samen met onder andere Launch Control System, Motion Track Traction System, Anti-lift Control, een Inertial Measurement Unit en een Bi-directional Quickshifter. Het rijwielgedeelte en de motor werden verder verfijnd waardoor dit model sublieme kracht met optimale controle combineert. Hiermee belichaamt het model het styling concept ‘The Refined Beast’. Vijfentwintig jaar na de introductie van de Hayabusa in 1998 vieren we het model met een 25-jarig jubileummodel.

Prijzen Suzuki Hayabusa 25th Anniversary

De jubileumuitgave van de Suzuki Hayabusa is beschikbaar vanaf 22.899 euro. Dit unieke model is direct herkenbaar aan zijn bijzondere en exclusieve oranje/ zwarte kleurstelling. Verder worden er originele gravures toegepast op onder andere de uitlaatdempers en de ketting. Een unieke buddyseatcover en goud geanodiseerde details op de achterbrug en remschijven Vóór maken de looks compleet. Alle kopers van de Suzuki Hayabusa 25th Anniversary ontvangen eveneens een jaar lang lidmaatschap van de Hayabusa Club Holland. Het jubileummodel is nog slechts beperkt leverbaar via de Suzuki dealer.

Leveringsgamma Suzuki Hayabusa

Naast de 25th Anniversary is de Suzuki Hayabusa leverbaar in drie verschillende kleurcombinaties. Metallic Thunder Grey/ Candy Daring Red (CJH) combineert een antracietgrijze lak met warme bordeauxrode accenten. De kleur Pearl Vigor Blue/ Pearl Brilliant White (JWN) brengt een in het oog springende parelmoer witte lak samen met saffierblauwe accenten. Verder is de Hayabusa leverbaar in de kleur Glass Sparkle Black/ Metallic Matt Black (KGL) welke een diepzwarte lak en matzwarte delen samenbrengt. De Suzuki Hayabusa is er vanaf 22.399 euro. Voor de Hayabusa zijn diverse accessoires beschikbaar. Standaard worden alle motoren geleverd met 6 jaar garantie.

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws