Skip to main content

Perier Motorsport nieuwe importeur Ixon motorkleding voor Nederland

Het toonaangevende motorkledingmerk Ixon en distributeur Perier Motorsport kondigen per 1 mei 2022 een samenwerking in Nederland aan. Het Franse merk Ixon, dat enkele jaren geleden eerder in Nederland aanwezig was, maakt zo een sterke comeback op de Nederlandse markt, door een samenwerking aan te gaan met een gerenommeerde speler op het gebied van motorkledingdistributie. 

Sandrine Gaudillat, Head of Export bij Ixon

“We zijn erg verheugd om met deze nieuwe samenwerking naar Nederland terug te keren. De markt voor motorkleding is een zeer specifieke markt die een sterke productkennis en een nauw en vastgezet netwerk vereist. Perier Motorsport is de ideale kandidaat voor deze uitdaging. Het is een uiterst dynamisch bedrijf met veel aandacht voor de markt en wiens roeping het is om sterke banden te leggen met het winkelnetwerk. Het distributiepartnerschap tussen Ixon en Perier Motorsport is een echte uitwisseling van waarden die ons in staat zal stellen de aanwezigheid van het merk Ixon in heel Nederland te ontwikkelen.”

Mack-John Perier, Eigenaar van Perier Motorsport

“Ixon volgen wij al jaren in de motorkledingmarkt. De afgelopen jaren heeft Ixon een zeer sterke collectie weten te ontwikkelen dat nauw aansluit op de vraag in de Nederlandse markt. Tezamen met de sportmarketinginvesteringen in o.a. de MotoGP, WorldSBK en BSB hebben wij plaats gemaakt in ons portfolio voor deze internationale topspeler. Wij zijn zeer enthousiast over deze samenwerking!’’


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws