Skip to main content

Pas motor- en vering instellingen aan met MyHusqvarna-app

Na de lancering van het motorcrossgamma voor 2021 is Husqvarna Motorcycles verheugd de beschikbaarheid van de myHusqvarna-app aan te kondigen – een gebruiksvriendelijke smartphone-applicatie die exacte aanpassing van de motor- en veringssinstellingen mogelijk maakt op alle 2021 4-takt en 2020 FC 450 Rockstar Editie modellen. Om ervoor te zorgen dat echte prestaties kunnen worden aangepast aan individuele rijders van alle niveaus, maken de myHusqvarna-app en de bijbehorende op de motor gemonteerde Connectivity Unit ook het beheer en de opslag van motorfietsconfiguratie-informatie mogelijk.

Samen met vele andere functies zijn de belangrijkste hoogtepunten van de myHusqvarna-app twee hoofdmotormodi: Prime en Advanced. Met deze opties kunnen rijders van alle niveaus de prestaties van hun motor nauwkeurig afstemmen op hun specifieke vereisten en baanomstandigheden. Door waardevolle input van Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing te combineren met uitgebreid intern onderzoek en testen, geven beide modi waardevolle set-upaanbevelingen om rijders te ondersteunen bij het gebruiken van de applicatie. Bovendien hebben rijders in de Prime-modus de mogelijkheid om het niveau van interferentie van tractiecontrole aan te passen. De geavanceerde modus maakt het verder mogelijk om de motorrem, gasrespons, tractie en startcontrole aan te passen, op basis van persoonlijke voorkeuren.
De veringsfunctie biedt instellingsaanbevelingen voor gepersonaliseerde en nauwkeurige verbeteringen. Afhankelijk van het vaardigheidsniveau, het gewicht en de baancondities van de rijder biedt de myHusqvarna-app informatie over het instellen van de vork en de schokdemper.
De myHusqvarna-app is verkrijgbaar in de Apple App Store en Google Play Store en de op de motor gemonteerde Connectivity Unit is verkrijgbaar als Husqvarna Motorcycles technisch accessoire.

Belangrijkste kenmerken en voordelen:

  • Creëren van een virtuele garage waar rijders de instellingen van de motorfiets kunnen wijzigen, beheren en opslaan.
  • De Engine-functie maakt het mogelijk het motorgedrag aan te passen aan de persoonlijke voorkeuren van de rijder, terwijl het ook waardevolle aanbevelingen geeft.
  • Aanpasbare instellingen en aanbevelingen van de Engine mapping houden rekening met de terrein- en baanomstandigheden.
  • De veringsfunctie beveelt veringsinstellingen aan op basis van vaardigheidsniveau en baanomstandigheden, maar helpt de rijder ook bij het evalueren en instellen van de juiste vering-SAG.
  • De myHusqvarna-app is verkrijgbaar in de Apple App Store en Google Play Store vanaf oktober.

Raadpleeg uw Husqvarna Motorcycles dealer voor meer informatie over de myHusqvarna-app.

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws