Skip to main content

Nieuwe kleuren voor 2018 Suzuki modellen

Tijdens de EICMA in Milaan heeft Suzuki Motoren de nieuwe kleuren voor 2018 gepresenteerd. Verder introduceerde Suzuki de nieuwe SV650XA die vanaf januari 2018 leverbaar is. Tot slot is er ook een aantal nieuwe optiepakketten. 

Suzuki Motoren voorziet een deel van zijn gamma motorfietsen en scooters van een nieuwe kleur of een nieuwe kleur. Het gaat om de volgende uitvoeringen en kleuren:

Adventure Sport
V-Strom 1000A en XTA nieuwe kleur: metallic grijs (vanaf februari)

Street
GSX-S750A nieuwe kleur:  rood-zwart (vanaf januari)
GSX-S1000A nieuwe kleur:  zwart-wit-rood met rode wielen (vanaf februari)
GSX-S1000FA nieuwe kleur:  matzwart (vanaf februari)
SV650A twee nieuwe kleuren:  • hoogglans zwart met rood frame en rode wielen en • blauw-wit (two-tone) (beide vanaf december 2017).
De Suzuki SV650A is tevens voorzien van nieuwe graphics, zwarte hendels, instelbare preload, nieuw type Dunlop-banden en een grotere tank (nu 14,5 liter)

Supersport
GSX-R1000A nieuwe kleur:  matzwart
GSX-R1000RA nieuwe kleuren:  zwart en wit

Scooter
Burgman 200A nieuwe kleuren:  zilver en matzwart (vanaf maart)
Burgman 650ZA nieuwe kleur:  wit met blauwe parelmoergloed (vanaf maart)
De Burgman 650ZA is tevens voorzien van zwarte remhendels, witte stiksels in het zadel en dunnere handvatverwarming

SV650XA
Ook heeft Suzuki een nieuwe variant van de SV650A gelanceerd: de café racer SV650XA. Die onderscheidt zich met een extra sportief design, een compacte koplampkuip, een grotere tank in two-tone kleur, fraaie zijpanelen en clip-ons voor een sportieve rijpositie. Verder rust Suzuki de SV650XA uit met een voorvork met instelbare preload en Dunlop Roadsmart III-banden. De Suzuki SV650XA is vanaf januari 2018 leverbaar. Prijzen worden later bekendgemaakt.

Nieuwe accessoirepakketten
Ook brengt Suzuki uiteenlopende optiepakketten op de markt, toegesneden op het type berijder. Het Touring-pakket is bedoeld voor de reislustige rijder, het Adventure-pakket is er voor avontuurlijke rijders. Daarnaast komt er ook een Sport en Street Xtreme-pakket voor de sportieve rijders.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws