Skip to main content

Nieuwe 2023 kleuren voor Honda X-ADV, NC750X, Forza 750 en NT1100

Vier van Honda’s populairste Europese modellen, de X-ADV, NC750X, Forza 750 en NT1100 krijgen allemaal spannende nieuwe kleurupdates voor 2023. 

  • Nieuwe 2023 Honda X-ADV Special Edition kleur: Shasta White met ‘Big Logo’ graphics update
  • Nieuwe 2023 Honda NC750X kleuren: Mat Jeans Blue Metallic, Pearl Deep Mud Gray en Candy Chromosphere Red
  • Nieuwe Honda 2023 Forza 750 kleuren: Mat Ballistic Black Metallic, Pearl Glare White en Iridium Gray Metallic 
  • Nieuwe Honda 2023 NT1100 kleur: Gunmetal Black Metallic

De X-ADV line-up zal nu worden bekroond door een geheel nieuwe scherpe en sportieve Shasta White Special Edition met een opvallende ‘groot logo’ grafische behandeling. Vorig jaar was de X-ADV Honda’s op één na bestverkochte motorfiets boven 350 cc, alleen de Neo Sports Café middenklasser CB650R verkocht hem nog. De X-ADV zal ook verkrijgbaar blijven in Mat Ballistic Black Metallic, Mat Iridium Gray Metallic en Pearl Deep Mud Gray, alle voorzien van subtiele nieuwe zwarte kunststof delen en zwarte binnenste remschijven.

De NC750X is sinds zijn introductie (oorspronkelijk als de NC700X) in 2012 een blijvende favoriet in Europa, dankzij zijn koppelrijke tweecilindermotor, ontspannen, ruime zitpositie, lange slagvering en kenmerkende adventure-styling. Voor 2023 krijgt hij een frisse nieuwe look in de vorm van de kleuropties Mat Jeans Blue Metallic, Pearl Deep Mud Gray en Candy Chromosphere Red. De Mat Ballistic Black Metallic blijft, met nieuwe grafietkleurige kunststof onderdelen voor een meer ‘stealth’ look.

Als kroon op het prestigieuze Forza-gamma is de Forza 750 de ultieme maxi-scooter, met een opwindende rit en luxueus comfort verpakt in hightech-stijl. In navolging van de banden van de CBR1000RR Fireblade SP won de Forza 750 vorig jaar de prestigieuze Red Dot Award voor uitmuntend motordesign dankzij zijn elegante looks, sportieve prestaties en opmerkelijke veelzijdigheid. Voor 23YM zal de Forza 750 verkrijgbaar zijn in drie gloednieuwe, uiterst stijlvolle kleurenschema’s: Mat Ballistic Black Metallic, Pearl Glare White en Iridium Gray Metallic, alle voorzien van een fraaie, volledig zwarte onderkuip. De Forza 750 zal ook verkrijgbaar zijn in het tijdloze Mat Jeans Blue Metallic.

Last but not least is er een nieuwe kleur voor de NT1100, die dankzij zijn combinatie van prestaties, comfort, functionaliteit, strakke styling en uitstekende prijs-kwaliteitverhouding al in zijn eerste verkoopjaar een toppositie inneemt in de verkoopcharts van de Touring-categorie. Voor 23YM zal de NT1100 verkrijgbaar zijn in een nieuwe kleur Gunmetal Black Metallic, maar ook in Matt Iridium Gray Metallic en Pearl Glare White.

 

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws