Skip to main content

Nieuw: Segura Dorian motorjas

Nieuw in de Rebel lijn van Segura is er nu de Dorian. Deze jas van hoogwaardig 100% buffelleer past perfect bij de garderobe van de retro- en chopperrijder. Door de gebruikte materialen, snede en afwerking ontstaat een sterke verwijzing naar de jassen uit de jaren ‘70 en ‘80 van weleer. Door de verwijderbare capuchon is de Dorian daarnaast verder naar wens aan te personaliseren.

In Voorjaar en midseizoen

De Segura Dorian is daarbij de perfecte jas voor het voorjaar en midseizoen. Het buffelleer zorgt voor aangename warmte wanneer dit nodig is, zonder dat de jas te dik is voor de warmere dagen. Mocht het in de herfst kouder worden, ritst u eenvoudig de polyester thermovoering in de jas. Op deze manier is het nog comfortabeler en warm langer in het jaar doorrijden. Prettig is dat thermovoering maar 90 gram weegt.

CE-protectie

Ondanks de duidelijke inspiratie vanuit de jaren ‘70 en ‘80, voldoet de Dorian uiteraard aan de laatste veiligheidseisen. Het leer kent niet enkel een hoogwaardige afwerking, maar biedt ook een goede bescherming.  Daarnaast is de Dorian voorzien van verwijderbare CE-protectie in de schouders en ellebogen. Er is eveneens voorbereiding aanwezig voor een CE-protectie in de rug.

Gebruiksgemak

De Dorian sluit door de Body Fit eveneens perfect aan op het lichaam. Voor verder draagcomfort is de Dorian daarnaast voorzien van verstelling op de heupen. De knopen op uiteinde van de mouwen voorkomen dat de rits door rijwind, of beweging omhoog kan kruipen.

Voor verder gebruiksgemak is de Segura Dorian voorzien van vier zakken aan de buitenzijde en twee binnenzakken. Uiteraard is er ook ruimte voor de portefeuille in de speciaal daarvoor geplaatste portefeuille zak.

De Segura Dorian is eveneens beschikbaar voor dames.

Maatvoering: S tot en met 4XL. Voor Lady Dorian: T0 tot en met T6.

Kleuren: Black. Lady Dorian: Black.

Prijs: €459.99

Over Segura

Sinds 1967 combineert Segura de perfecte pasvorm in combinatie met stijl. Vanaf de oprichting is Segura dan ook uitgegroeid tot een gerenommeerd merk onder de liefhebbers van retro-design. Uiteraard zonder in te boeten op kwaliteit en veiligheid. Binnen de segmenten Replika, Revival, Ikonic en Street biedt Segura lederen kleding, textiel kleding, handschoenen, schoenen, rugtassen en accessoires voor mannen en vrouwen.

Ondanks de retro invloeden staat de tijd bij Segura niet stil. Dit blijkt ook uit het nieuwe ‘ecofriendly’ label dat bestaat uit motorkleding van gerecyclede materialen. Uiteraard volledig veilig en CE-goedgekeurd.

Segura is beschikbaar via een uitgebreid dealernetwerk

Over Trophy

Trophy BV is al sinds 2006 een vertrouwd gezicht. Door de jaren heen hebben we met ons team een uitgebreid dealernetwerk opgebouwd in de Benelux en Duitsland. Dit is mede te danken aan ons vakkundige personeel en servicegerichte instelling. Hierdoor garanderen wij een optimale samenwerking met u als dealer. Ons merkenportfolio van Scorpion helmen, Bering motorkleding, Segura motorkleding en Bagster zadels sluit dan ook naadloos aan bij onze ambitie in het bieden van kwaliteit, innovatie en design.

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws