Skip to main content

Nieuw: Revit Echelon Gore-Tex motorkleding

Rev’it lanceert een compleet nieuwe gelamineerde Gore-Tex adventure travel outfit: de Echelon GTX. De Echelon GTX motorjas en Echelon GTX motorbroek maken de verharde en onverharde weg vrij voor vierseizoenen Adventure Travel-trips op en buiten de platgereden paden. Zowel de Echelon GTX motorjas als de Echelon GTX motorbroek zetten motorrijders op het juiste spoor richting avontuur.

Motorkleding: Outward bound

De nieuwe Rev’it Echelon GTX outfit biedt al het rijcomfort om je eigen comfortabele leventje achter je te laten. De Echelon GTX doet dit met vooruitstrevende kleurstellingen en een verfrissend design dat is geïnspireerd op de buitensportwereld. De volledige outfit is gemaakt van een subtiele mix van 2L en 3L Gore-Tex voor een duurzame waterdichtheid en lichtgewicht draagcomfort, dus alles wat een motorrijder met outward bound-plannen maar kan wensen.

Design van vorm & functie

De Rev’it Echelon GTX jas en Echelon GTX broek zijn beide ontworpen met een geraffineerd, minimalistisch design en uitgevoerd met geïntegreerde innovatieve features in de Gore-Tex buitenstof. Praktische toevoegingen als de unieke waterdichte TIZIP® hoofdrits waar een extra groot ventilatiepaneel achter schuilgaat, onderstrepen de vierseizoenenuitstraling van de outfit. Bovendien zijn stretch elementen aangebracht voor extra bewegingsvrijheid en een perfecte designmix van vorm en functie.

Vertrouwen, veiligheid en een vleugje klasse

Bij de Echelon GTX outfit hoef je stijl geen voorrang te geven boven functie. Zowel de jas als de broek voldoen aan de CE-klasse AA-veiligheidsnorm. Ook zijn beide uitgerust met Rev’it’s eigen Seesoft Air CE-level 2 rugprotector, Seeflex CE-level 2 protectoren op de schouders, ellebogen en knieën en Seesmart CE-level 1 heupprotectoren. Rijd veilig, zorgeloos en met een vleugje klasse, waar het avontuur je ook brengt.

Rev’it Echelon GTX motorjas

Prijs: € 699,99. Jas leverbaar in de kleuren bruin-bruin, antraciet-zwart en grijs-zwart. Maten: 36-38-40-42-44-46

Rev’it Echelon GTX broek

Prijs: € 519,99. Broek leverbaar in de kleur zwart-antraciet. Standaardmaten: S-M-L-XL-XXL-3XL-4X. Korte maten: M-L-XL-XXL. Lange maten: M-L-XL-XXL.

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws