Nieuw in Nederland: Louis.nl webshop voor motorrijders

 taal is geen belemmering meer voor het online bestellen bij Detlev Louis, de Europese marktleider op het gebied van motorkleding en -toebehoren: het bedrijf heeft met Louis.nl een volledig Nederlandstalige webshop geopend. Louis telt meer dan tachtig filialen in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, biedt webshops in het Duits, Frans en Engels en heeft ruim 35.000 producten van meer dan 200 merken in het assortiment. Met daarbij de vertrouwde Louis-zekerheden, zoals voldoende voorraad, snelle en betrouwbare levering, gratis retournering, uitgebreid advies en uitstekende service. 

Nederlanders gaan graag winkelen in de dichtbij de grens gelegen Louisvestigingen, zo is in de afgelopen jaren gebleken. Veel van 6500 pakketten die dagelijks vanuit het logistieke centrum in Hamburg naar klanten in heel Europa worden verstuurd, komen terecht in Nederland. Want ook via de webshop Louis.de, sinds 1997 online en meervoudig bekroond, werd vanuit ons land veelvuldig besteld. Daarom is de nieuwste Louis onlineshop bestemd voor de Nederlandse klanten: www.louis.nl. In de afgelopen maanden is hard gewerkt aan de ontwikkeling van de site en de daarbij behorende service, zoals betaling via IDeal en een Nederlands service-telefoonnummer met Nederlandstalig personeel.

De Detlev Louis Motorrad-Vertriebsgesellschaft mbH is in 1938 in Hamburg begonnen als een kleine motorwerkplaats. In de jaren zestig ontwikkelde het bedrijf zich tot een van de grootste motorhandelaren van Duitsland, met naast verkoop in tal van winkels ook thuisbezorging via een groot postorderbedrijf, met een jaarlijkse catalogus.
Sinds 1996 richt het bedrijf zich uitsluitend op de verkoop van motorkleding en toebehoren, waarbij kennis van motoren, kleding, techniek en accessoires met vakkundig advies centraal staan. In 1997 kwam de eerste webshop online, die in de afgelopen jaren vele onderscheidingen won, onder andere voor service en advies. De Louis-webshop is inmiddels in meerdere talen beschikbaar, een tweetalige versie van de site voor België is in ontwikkeling. Maar Louis is ook nog een postorderbedrijf, want de dikke (Duitstalige) catalogus verschijnt nog steeds ieder jaar.

Detlev Louis Motorrad-Vertriebsgesellschaft mbH heeft zich in de afgelopen decennia ontwikkeld tot Europa’s nummer 1 voor motor en vrije tijd, met ruim tachtig vestigingen in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. De hoofdvestiging is nog steeds in Hamburg te vinden. Vanuit dit logistiek centrum met meer dan 50.000 m² vloeroppervlakte worden dagelijks zo’n 6500 pakketten naar klanten in heel Europa gestuurd en gaan ook dagelijks bijna 450 europaletten vol goederen naar de filialen. Louis telt inmiddels ruim 1700 medewerkers.
Het familiebedrijf Detlev Louis is sinds februari 2015 in handen van Berkshire Hathaway, de holding van investeerder Warren Buffett.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief