Skip to main content

Nieuw: Husqvarna 2021 FC 450 Rockstar Edition

Met een opvallende, gloednieuwe look en toonaangevende prestaties, is Husqvarna Motorcycles verheugd om de 2021 FC 450 Rockstar Edition te onthullen. Gebruikt als het startpunt voor Zach Osborne’s AMA 450MX kampioenschapswinnende Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing-machine, heeft de wedstrijdklare motorfiets talloze upgrades en verbeteringen ten opzichte van de standaard FC 450, allemaal ontworpen om het winstpotentieel verder te vergroten.

Onder de bijgewerkte graphics van het Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing-team gebruikt de FC 450 Rockstar Edition het lichtgewicht FC 450-chassis van Husqvarna Motorcycles, samen met de nieuwste WP XACT-ophanging. De geoptimaliseerde ophanging zorgt voor een nauwkeurig rijgedrag en verbetert het vertrouwen van de rijder, waardoor alle racers het moeilijkste terrein met overtuiging kunnen beheersen.

Met een focus op de nieuwste technologie en het bieden van volledig aanpasbare rijervaringen, wordt de vierde generatie FC 450 Rockstar Edition geleverd met de geheel nieuwe Connectivity Unit van Husqvarna Motorcycles, die samen met de myHusqvarna-app in oktober 2020 werd gelanceerd. Gemonteerd op het stuurkussen en Gecontroleerd met de applicatie, kunnen gepersonaliseerde motor mappings en nauwkeurig afgestelde veringsinstellingen worden gemaakt en opgeslagen om de ideale set-up te bieden voor elke baan of omstandigheden.

Een verbeterd, krachtig Brembo hydraulisch koppelingssysteem zorgt voor een compromisloze vermogensafgifte van de SOHC 450 cc-motor en biedt perfecte actie onder alle omstandigheden, terwijl het ook uitzonderlijke betrouwbaarheid levert. Aangevuld met een FMF Racing Factory 4.1-geluiddemper, GUTS Factory-zadelovertrek met hoge grip, Rekluse-koppelingsdeksel, fabriekswielset, ProTaper-stuur en Factory Racing CNC-bewerkte drievoudige klemmen met instelbare offset, is de FC 450 Rockstar Edition gebouwd om te presteren op de hoogste niveau, rechtstreeks uit de showroom.

Technische hoogtepunten:
Nieuwe Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing-graphics
Nieuwe connectiviteitseenheid standaard gemonteerd om verbinding te maken met de myHusqvarna-app
Hiermee kan de rijder het motorgedrag aanpassen aan persoonlijke voorkeuren en rekening houden met terrein- en baanomstandigheden
Nieuw krachtig hydraulisch koppelingssysteem van Brembo
Compacte SOHC-motor die toonaangevende prestaties levert
Hydro-gevormd chroom-molybdeen frame met hoogwaardige zwarte poedercoating
Factory Racing CNC-gefreesde kroonplaten met instelbare offset [20 – 22 mm]
Tweedelig subframe van composiet koolstofvezel
Met koolstofvezel versterkte skidplate
WP XACT 48 mm voorvorken met AER-technologie
Mechanisch fabriekshotapparaat
FMF Racing Factory 4.1 geluiddemper
Zachtere, grijze ODI-handvatten
GUTS Factory zadelovertrek met hoge grip
Rekluse koppelingsdeksel
Hoogwaardig ProTaper-stuur en stuurkussen
Fabriekswielset met D.I.D DirtStar-velgen en blauw geanodiseerde CNC-bewerkte naven
Multifunctionele map switch, die ook de start- en tractiecontrole activeert
Elektrische starter aangedreven door een lichtgewicht Li-Ion 2,0 Ah-batterij

 

De Functional Offroad Apparel Collection biedt comfort, bescherming en stijl en zorgt ervoor dat rijders van alle niveaus volledig zijn voorbereid op hun volgende rit. Bovendien stelt een uitgebreide reeks technische accessoires rijders in staat om de prestaties en duurzaamheid van hun motorfiets aan te passen, te beschermen en verder te verbeteren. De nieuwe 2021 FC 450 Rockstar Edition is vanaf december 2020 verkrijgbaar bij geautoriseerde Husqvarna Motorcycles-dealers wereldwijd. Neem voor alle details over prijzen en beschikbaarheid contact op met uw Husqvarna Motorcycles-dealer.

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws