Skip to main content

Ducati viert de 30e verjaardag van haar meest iconische model met de limited edition “Monster 30° Anniversario”. Drie decennia van succes en passie in een gelimiteerde editie die cutting-edge technologie en onmiskenbare stijl belichaamt.

Tricolour livery

De Anniversary Edition vat de tijdloze stijl van deze legendarische motorfiets in een perfecte mix van design en functionaliteit.
Een ode aan elegantie en sportiviteit, met de Tricolour 30th Anniversary livery. Verfraaid door de gouden kleur van de velgen, en geavanceerde technologie die de normen voor naked bikes blijft vernieuwen en de harten van liefhebbers wereldwijd verovert.

Öhlins uitrusting

De wendbaarheid en reactiesnelheid van de Ducati naked bike worden versterkt door de verfijnde Öhlins-vering. Die zorgt voor snelle reacties op inputs, en het lichtgewicht ontwerp dat wordt bereikt door de lithium-ion batterij en aluminium velgen.
De Öhlins-uitrusting, met een instelbare stuurdemper, verbetert de precisie. Terwijl de lichtere voorvork de gevoeligheid van de motorfiets verhoogt, waardoor de rijder zich perfect verbonden voelt met de weg en bochten, koerswijzigingen en ongelijkmatige oppervlakken met vertrouwen kan nemen.
Het innovatieve remsysteem zorgt voor opwindende prestaties en superieure stopkracht, waardoor de Monster 30th Anniversary zijn potentieel volledig tot uiting brengt in elke rijscenario.

Prijzen en beschikbaarheid

De Ducati Monster anniversario komt in een gelimiteerde oplage van 500 stuks. Ieder model is hierbij voorzien van een genummerde type aanduiding. Prijzen starten bij €22.990,-. Een A2-variant behoort eveneens tot de mogelijkheden. Klik hier voor meer informatie over de Ducati Monster 30 anniversario.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws