Skip to main content

Motorplaza Heerenveen geen BMW Motorrad dealer meer

De BMW Motorrad dealervestiging Motorplaza Heerenveen zal per 15 juli 2024 samengaan met Motorplaza Groningen. Daarover is overeenstemming bereikt tussen de eigenaar van Motorplaza Groningen en Heerenveen, Binne Hooijenga en BMW Motorrad.

De ondernemerschap Boonstra/Hooijenga is kort geleden officieel ontvlecht. Naar aanleiding hiervan is besloten om een nieuwe structuur binnen de organisatie aan te brengen.

Baboon World of Motorcycle Parts, eigendom van Erik Hooijenga, zal in zijn geheel verhuizen naar de huidige locatie van Motorplaza Heerenveen. Door groei heeft deze onderneming meer ruimte nodig, hierin biedt de locatie van Motorplaza Heerenveen meer mogelijkheden voor de toekomst. Door het samengaan van Motorplaza Heerenveen met Motorplaza Groningen blijft BMW Motorrad aanwezig voor onze klanten in de noordelijke regio. De wijzigingen hebben geen consequenties voor de dienstverbanden.

Motorplaza Groningen dealer voor het noorden

De nieuwe situatie gaat in per 15 juli 2024. Motorplaza Groningen wordt vanaf dat moment de BMW Motorrad dealer voor het noorden. Wat uiteraard blijft, is de hoge kwaliteit van de BMW Motorrad service, verkoop en het onderhoud.

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws