Skip to main content

Motorkleding-kringloopwinkel in Zwaagdijk

Bijdragen aan een duurzamere wereld, dat wil VoordeelHelmen. Om die reden openen zij op 1 maart 2024 in Zwaagdijk hun eerste motorkleding-kringloop. Op deze afdeling vind je al motorkleding vanaf €15,-! Voor mensen die tweedehands motorkleding willen kopen of verkopen is dit een ideale uitkomst!

Veilig tweedehands motorkleding kopen

Sommige motorrijders beschouwen motorkleding als een deel van hun uitrusting waarop ze kunnen besparen. Anderen hebben hun budget volledig besteed aan een nieuwe motor en hebben weinig over voor de benodigde veiligheidsuitrusting, inclusief nieuwe motorkleding. VoordeelHelmen begrijpt dat motorkleding een investering is, en daarom bieden zij tweedehands motorkleding aan die zorgvuldig gecontroleerd is.

Voordelen voor iedereen

Een motoroutfit kan een flinke uitgave zijn. Vaak begint het bij een goede motorhelmen, maar dan heb je ook nog een jas, broek, handschoenen en laarzen nodig. Speciaal voor de beginnende rijders en (bij)rijders die niet vaak opstappen, verkoopt VoordeelHelmen Zwaagdijk per 1 maart tweedehands motorkleding. De kleding is scherp-geprijsd, wordt gecontroleerd door specialisten én is allemaal op één plek te vinden.

Ook de verkopende partij profiteert van een aantal flinke voordelen. Zo ontvang je een tegoedbon (50% van de verkoopprijs) op het moment dat de kleding verkocht wordt. Daarnaast draag je je steentje bij aan een circulair systeem én steun je ook nog eens een goed doel! De enige voorwaarde voor het inleveren van de kleding, is dat het in goede, complete staat verkeert.

Steun goede doelen met VoordeelHelmen

Niet alleen wordt er met de kringloopafdeling samen aan een duurzamere wereld gewerkt, maar doneert VoordeelHelmen bij elke verkoop 20% van de opbrengst aan een goed doel. De goede doelen zijn The Distinguished Gentleman’s Ride (DGR) en het Koningin Wilhelmina Fonds (KWF).

De Distinguished Gentleman’s Ride zet zich wereldwijd in voor onderzoek naar prostaatkanker en de geestelijke gezondheid van mannen. Zij staan onder andere bekend om hun internationale motorrit met klassieke en vintage motoren. KWF werkt op 3 manieren aan het waar maken van haar missie: Het financieren en faciliteren van kankeronderzoek, het beïnvloeden van beleid en natuurlijk ook het delen van kennis.

Het originele persbericht is op 5 februari op verzoek van Voordeelhelmen vervangen door een gewijzigde versie.

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws