Skip to main content

Motorblad: inhoud Moto73 editie 8

motorbladen

Triple-Trio: MV Agusta Brutale 800RR, Triumph Street Triple RX en Yamaha MT-09 Sport Tracker
‘A dirty mind is a joy forever’, maar ménage à trois betekent letterlijk niet meer dan ‘een huishouden met drie’. Toegegeven, wanneer je met een trio sexy driecilinders op pad bent, is het verleidelijk de gedachte te laten dwalen. Zeker wanneer het nog net iets specialer driepitters zijn, zoals deze RR, RX en Sport Tracker.

WK Superbike Assen: Vijf redenen waarom het SBK Assen fantastisch wordt
Voor Phillip Island liet Jonathan Rea weten dat het voor hem zaak was de twee overzeese raceweekeinden te overleven om daarna te kunnen gaan bouwen. Maar uitgerekend in de eerste Europese wedstrijden op Aragón had de regerend wereldkampioen het echt zwaar. Het contrast met 2015 is daardoor groter dan groot en dat is slechts één van de vijf redenen waarom je de 25e Nederlandse ronde van het WK Superbike op het TT Circuit absoluut niet mag missen.

Gewetenskwestie: Ducati Multistrada 1200 Enduro
Een colonne zelfrijdende auto’s op de A2 en al bijna 20.000 publieke laadpunten voor elektrische voertuigen in Nederland. Van wat ooit verre toekomstmuziek was, kijken we in het verkeer anno 2016 nog nauwelijks op. Dat geldt ook voor de ontwikkelingen in het motorwereldje. Tal van gadgets en snufjes die nu heel normaal zijn, hield je jaren geleden nog voor onmogelijk. De standaarduitrusting van deze Ducati Multistrada 1200 Enduro is wat dat betreft tekenend.

Het zijn de kleine dingen die het doen: Honda NC750X en Integra
Kleine wijzigingen resulteren soms in grote verschillen. Een twintig seconden ingebrachte wisselspeler die het winnende doelpunt binnen schiet, of een geniepig heet extra pepertje in eencurry. Honda pakt de X-serie eveneens niet al te groot aan, maar het resultaat liegt er niet om.

En verder:
– Introductie: Piaggio New Liberty 125
– Introductie: Bridgestone Battlax S21
– Scootertest: Suzuki Burgman 400 ABS en Sym MaxSym 400i ABS
– Reizen: De Auvergne
– Rijtips: inhalen
– Marathonmotor: Honda CB750 F2 Seven Fifty
– Showroom: Ducati Monster 620

Moto73 voorblad

Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws