MLM-Parts heet nu NR1 Motor

Webshop MLM-Parts heeft een nieuwe naam: NR1 motor. Bert Berkers (eigenaar): “Met de nieuwe naam willen we duidelijk laten zien wie we zijn, wat we doen, en waar we voor staan: de nummer 1 op motorgebied. Het adres waar je niet alleen voor je parts terecht kunt, maar ook voor al jouw vragen en service. Hiervoor hebben we onze klantenservice al uitgebreid, en zijn er al plannen om onze eerste NR1 motorwinkel te openen. Wij bruisen van de energie en hebben er heel veel zin in.”

Het was na 15 jaar voor MLM-Parts wel eens tijd voor een nieuwe uitstraling. Want naast een andere merknaam hebben ze ook een spiksplinternieuw logo en bijbehorende huisstijl. Omdat er op de achtergrond hard gewerkt wordt aan een nieuwe website, is dit de beste timing voor een frisse look & feel. Rood blijft de belangrijkste kleur en past met associaties als energie, kracht, vastberadenheid en passie gewoon perfect bij de motorwebshop.

Het NR1 logo is niet per se makkelijk leesbaar maar wel heel herkenbaar. Bovendien is er tijdens het ontwerp bewust snelheid en energie in het logo verwerkt. De scherpe toeschouwer herkent zelfs vormen van een circuit in het design. In de loop van 2020 staat de lancering van de nieuwe website gepland. Deze webwinkel zal overzichtelijker en gebruiksvriendelijker zijn.

Link: https://www.nr1motor.nl/ 


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief