Metzeler Racetec RR actie: muts en kans op Isle of Man TT trip

De fans van snelle motoren hebben nu een reden te meer om Metzeler-banden te laten monteren. Wie in het nieuwe seizoen met volle gas de baan op gaat met de Racetec RR slick of Racetec RR CompK slick, krijgt er gratis een hoogwaardige Metzeler Racing Beanie bij. Daarnaast bestaat de kans om met een beetje geluk een reis te winnen naar de legendarische TT op de Isle of Man. 

De racefans zijn gewaarschuwd: wie op zoek is naar een slick, waarmee hij meteen voluit kan rijden en die bovendien ook nog gedurende de gehele trainingssessie zijn performance houdt, kan niet naast de Metzeler-banden uit de Racetec RR-serie kijken. Zowel de Racetec RR slick als de voor hobby-racers geschikte Racetec RR CompK slick overtuigen door een voortreffelijke grip en een superieure handling en bieden bovendien een lange levensduur.

Al diegenen die al op het begin van het raceseizoen zitten te wachten, hebben nu nog een reden te meer om te gaan voor de slicks uit de Racetec RR-serie, want bij iedere nieuwe set banden krijg je er gratis een hoogwaardige, tweezijdig geborduurde Metzeler Racing Beanie ter waarde van 35 euro bij. Daarnaast heb je de kans om met een beetje geluk de droom van alle Roadracing-fans in vervulling te laten gaan en hierbij de Racetec RR live in actie te zien. In het kader van de Metzeler Racing Promotion verloot het merk onder alle deelnemers in totaal vijf vierdaagse VIP-trips naar de legendarische Isle of Man TT ter waarde van elk ongeveer 1.000 euro. Naast de vliegreis en de accomodatie in het Metzeler Village is een „Meet and Greet“ met Metzeler-piloot Horst Saiger ingebrepen.

Wie wil meedoen en in het bezit wil komen van een muts en daarbovenop kans wil maken op de VIP-reis, dient tussen 1 februari en 30 april 2018 een nieuwe set Racetec RR slicks of Racetec RR CompK slicks te kopen en de bijbehorende factuur te uploaden. Het aanbod geldt slechts zolang de voorraad strekt. De winnaars van de VIP-reizen worden per e-mail geïnformeerd. De uitslag van de wedstrijd kan niet worden betwist.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief