Skip to main content

LiveWire presenteert met trots de exclusieve kleurstelling voor de S2 Del Mar European Launch Edition. Deze limited-edition productierun zal beperkt zijn tot 100 motoren voor vier Europese markten. De 100 limited-edition exemplaren van de S2 Del Mar European Launch Edition gaan op 27 april in de verkoop.

Voor Europese LiveWire-klanten gaan de reserveringen voor de S2 Del Mar European Launch Edition open op 27 april om 16.00 uur. Tegen een reserverings-fee van €100 zullen slechts 100 exemplaren van de S2 Del Mar European Launch Edition te verkrijgen zijn. De machine heeft een exclusieve afwerking en een zeer complex en verfijnd wielontwerp. De graphics en lak – in unieke Himalaya White afwerking – worden met de hand aangebracht in een proces dat vijf dagen in beslag neemt. De Europese levering van de Launch Edition van de S2 Del Mar is gepland in september.

Prijs S2 Del Mar European Launch Edition (incl. BTW)

  • Nederland € 20.390

Zelf bekijken

Van 26 april tot 29 april organiseert LiveWire in toonaangevende Europese steden een serie sneak preview events rond de S2 Del Mar European Launch Edition. Bent u erbij?

  • Amsterdam, 28 april @ H-D Amsterdam

S2 Del Mar Launch Edition

De S2 Del Mar is gebouwd voor wendbaarheid en heeft een soulvol design. Hij stelt de nieuwe standaard in opwindende elektrische rijervaringen. Met een stadsbereik van 177 km*, een koppel van 249 Nm, L1- en L2-oplaadmogelijkheden, draadloze updates, een 4-inch TFT-LCD-scherm en een beoogd gewicht van 195 kg, is de Del Mar-rijervaring op en top LiveWire en tegelijk volledig uniek. Volledige productspecificaties zullen in juni worden gepubliceerd, de levering staat gepland voor september.

Technische highlights LiveWire S2 Del Mar

  • 195 kg gewicht
  • 249 Nm koppel
  • 177 km stadbereik
  • 75 Min 20-80% L2 oplaad tijd
  • 3.1 Sec 0-100 km/u

Over LiveWire

LiveWire heeft een speciale focus op de categorie elektrische motorfietsen. LiveWires meerderheidsaandeelhouder is Harley-Davidson, Inc. LiveWire stamt af van Harley-Davidson en profiteert van tien jaar ervaring in de EV-sector. De ambitie van LiveWire is om de technologie van de toekomst te ontwikkelen en te investeren in de capaciteiten die nodig zijn om voorop te gaan in de transformatie van het motorrijden.

Actieradius

*De geschatte actieradius is gebaseerd op de verwachte prestaties met een volledig opgeladen accu en is afgeleid van gegevens uit de SAE J2982 Riding Range Test Procedure op een voorbeeldmotorfiets onder ideale laboratoriumomstandigheden. De werkelijke actieradius is afhankelijk van persoonlijke rijgewoonten, weg- en rijomstandigheden, omgevingsweer, staat en onderhoud van het voertuig, bandenspanning, configuratie van het voertuig (onderdelen en accessoires) en belading van het voertuig (lading, berijder en passagiersgewicht). De geschatte actieradius is gebaseerd op verwachte prestaties op een volledig opgeladen accu en is afgeleid van SAE J2982 Riding Range Test Procedure-gegevens op een voorbeeldmotorfiets onder ideale laboratoriumomstandigheden. Uw daadwerkelijke actieradius is afhankelijk van uw persoonlijke rijgewoonten, weg- en rijomstandigheden, omgevingsweer, staat en onderhoud van het voertuig, bandenspanning, voertuigconfiguratie (onderdelen en accessoires) en belading van het voertuig (lading, gewicht rijder en passagier).

Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws