Skip to main content

Husqvarna Motorcycles is verheugd om haar motorcrossgamma minibikes voor 2023 te onthullen, met in de racerij geteste MAXXIS-banden en een frisse nieuwe look die de veranderingen van de TC 85-, TC 65- en TC 50-modellen leiden. Ontworpen voor de hoogste niveaus van de competitie, blijft elke 2-takt machine voorzien van de nieuwste technologie en hoogwaardige componenten, die aspirant jonge racers de grootste kans op succes op het circuit garandeert.

De TC 50 is de perfecte instapmachine voor jongeren die willen starten in de opwindende wereld van de motorcross. Het is een pure wedstrijdmotor, uitgerust met hoogwaardige componenten en de allernieuwste 2-takt technologie. Met zijn gemakkelijk instelbare WP-vering van topklasse, gegolfde remschijven en een geavanceerd chassis dat speciaal is ontworpen voor jeugdige racers, is de TC 50 een complete racemachine.

De TC 65 profiteert van de meeste upgrades in de 2023 minicycle line-up van Husqvarna Motorcycles. Naast de nieuwe MAXXIS MX-ST banden en herziene graphics, is hij voorzien van nieuwe zwevende remklauwen van Formula, samen met een beproefde 198 mm wave-remschijf voor en 180 mm remschijf achter, voor superieure remkracht. De lijst van verbeteringen aan de TC 65 wordt compleet gemaakt door nieuwe koppelings- en remcomponenten voor verminderde slijtage en maximale duurzaamheid, die helpen om de TC 65 de meest geavanceerde 65cc minicycle op de markt van vandaag te maken.

De TC 85 blijft de kloof overbruggen tussen de kleinste motocrossmodellen en de op de markt verkrijgbare full-size machines. Het 85cc-model, dat al tot de top van zijn klasse behoort wat betreft hoogwaardige componenten, prestaties en rijeigenschappen, is nu uitgerust met MAXXIS MX-ST-banden, die alle jonge rijders een verbeterde rijervaring bieden. Opvallende nieuwe graphics maken de veranderingen voor deze wedstrijdgerichte machine in 2023 compleet.

2023 Technische Highlights:

  • Opvallende nieuwe witte, grijze en gele TC 85, TC 65 en TC 50 graphics onderstrepen het Zweedse erfgoed van Husqvarna Motorcycles
  • Nieuwe Maxxis Maxxcross MX-ST-banden voor alle modellen zorgen voor een uitzonderlijke rechtuitstabiliteit en uitstekende tractie
  • Alle modellen leveren ongeëvenaarde motorprestaties en rijeigenschappen
  • De gemakkelijk instelbare WP XACT-voorvork met AER-technologie en XACT PDS-monoshock zorgen voor optimale prestaties en een laag gewicht
  • Ergonomie die vertrouwen schept en een zadelbekleding met hoge grip voor comfort en controle
  • Nieuwe Formula koppeling op de TC 65 voor verbeterde actie en duurzaamheid
  • Nieuwe grotere achterschijf en remonderdelen van Formula voor verbeterde TC 65 remkracht
  • NEKEN taps toelopend aluminium stuur zorgt voor optimale ergonomie voor de TC 65 en TC 50
  • TC 85 gasklep met rolbediening voor een soepelere werking onder alle omstandigheden
  • Zwarte Excel-velgen en CNC-bewerkte naven garanderen een laag onafgeveerd gewicht en meer stabiliteit op TC 85

Om de prestaties verder te verbeteren en alle minibikes te personaliseren, biedt het Husqvarna Motorcycles assortiment technische accessoires, een hoogwaardige selectie van motor- en chassis upgrade-opties. Daarnaast kunnen jeugdige racers in stijl rijden dankzij de uitgebreide Functional Offroad Apparel Collection. Met items zoals de Kids Railed Helm, Kids Strata Goggles, en Kids Railed Shirt, is alle kleding prestatiegericht en zorgt voor zowel comfort als bescherming voor rijders van alle leeftijden en vaardigheden.

De 2023 mini-motocross line-up zal vanaf mei wereldwijd verkrijgbaar zijn bij geautoriseerde Husqvarna Motorcycles dealers. De beschikbaarheid kan van land tot land verschillen. Voor alle details over prijzen en beschikbaarheid verwijzen wij u naar uw nationale Husqvarna Motorcycles dochteronderneming of importeur.

	

Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws