Skip to main content

Husqvarna lanceert configurator voor 2023 FC 450

Husqvarna Motorcycles is verheugd de lancering van een 3D-configurator aan te kondigen, samen met de introductie van haar nieuwe motorcrossgamma. De configurator biedt een geheel nieuwe ervaring in design en functionaliteit, zodat potentiële kopers de motorcrossmachine zo kunnen specificeren en stylen dat ze de concurrentie kunnen verslaan.

Een samenwerking met Unreal Engine en Google leidde tot de creatie van de live-streaming, 3D-configurator. Rijders kunnen experimenteren met bijna oneindige combinaties van opties en technische accessoires om hun eigen individuele wedstrijdmachine samen te stellen. De FC 450 zal als eerste op het platform te zien zijn.

De configurator is veel meer dan een eenvoudige, virtuele online showroom en biedt fotorealistische weergaven van de FC 450, gestyled en uitgerust om te voldoen aan de eisen en smaak van rijders. Hun creaties kunnen vervolgens worden bekeken in verschillende meeslepende scenario’s en achtergronden, zodat rijders het uiterlijk en de dynamiek van hun visie kunnen beoordelen.

Klanten kunnen meer dan 150 items uit het Husqvarna Motorcycles assortiment technische accessoires van dichtbij bekijken in de online configurator, die een essentiële extra communicatielijn zal vormen tussen rijders en dealers, vanaf het moment dat de klant nog niet tot aankoop overgaat, tot het moment dat de motorfiets wordt afgeleverd.

Andere modellen uit het Husqvarna Motorcycles motorcrossgamma zullen later worden toegevoegd aan de configurator, met de 2-takt TC 250 die binnenkort de 4-takt FC 450 zal volgen op het platform.

De configurator, in samenwerking met Unreal Engine en Google, is weer een voorbeeld van de toewijding van Husqvarna Motorcycles om innovatie en high-tech engineering te gebruiken om toegewijde motorcrossers de machines te geven die ze nodig hebben om de concurrentie te overtreffen.

Product video is hier beschikbaar, zelf de configurator gebruiken kan hier.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws