Skip to main content

Herstructurering powersports activiteiten binnen Duell Corporation

Duell

Erwin Van Hoof is benoemd tot lid van het Management Team van Duell Corporation met verantwoordelijkheid voor de Powersports Divisie van de groep. Deze divisie omvat de categorieën motorfiets, ATV, bromfiets, sneeuwscooter, marine en tuinmachine. Sinds oktober 2019 is Van Hoof (B) werkzaam als Export Development Manager. De functie is nieuw bij Duell en Van Hoof start op 2 februari 2023 in zijn nieuwe functie.

“Ik ben blij dat Erwin Van Hoof het Management Team van Duell komt versterken. Hij brengt zijn brede ervaring uit de internationale powersports groothandel en retail mee en is zeer vertrouwd met Duell’s klanten en leveranciers. We zien grote kansen om onze powersports divisie in Scandinavië en Europa verder te ontwikkelen”, zegt CEO Jarkko Ämmälä.

Erwin Van Hoof Business Director Powersports

“Ik ben verheugd deze verantwoordelijkheid voor de Duell’s powersports business unit op me te nemen. We bieden een sterk merkenportfolio op de Europese markt en ik zie een goed groeipotentieel in Scandinavië en de rest van Europa”, zegt Erwin Van Hoof, Business Director Powersports.

Erwin van Hoof Duell Corporation

Roy Beumer Sales Manager in Centraal Europa

De implementatie van deze volledig nieuwe positie is het startpunt van een algemene en bredere herstructurering van de powersports activiteiten bij Duell die de meest relevante business units betreft: product management/inkoop, verkoop en marketing/communicatie. Onderdeel van de nieuwe structuur is een reorganisatie van de sales units die in de toekomst zal worden geleid door de Nederlandse sales expert Roy Beumer, die sinds 2020 verantwoordelijk is voor de succesvolle Benelux business en nu verschillende centraal Europese landen onder zijn hoede krijgt.

Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws