Skip to main content

GasGas onthult 2023 motorcross modellen

GASGAS loopt warm voor 2023 met een levendige nieuwe look! Het hele GASGAS motorcrossgamma krijgt een zeer luidruchtige en zeer rode make-over waarbij serieuze prestaties op het circuit worden gecombineerd met een frisse nieuwe look voor blijvend weekendplezier! Super capabel in de handen van weekend warriors, high-level racers, en iedereen daar tussenin, blijft elk van onze 2023 modellen ongelooflijk makkelijk te berijden, zodat alle rijders hun grenzen kunnen verleggen en serieus plezier kunnen maken! Compleet met de nieuwste technologie, WP-vering en toonaangevende onderdelen, is er nog nooit een beter moment geweest om gas te geven met een van onze bewezen crossmotoren. Bekijk de GASGAS MX-modellen vanaf maart, de minibikes volgen kort daarna in mei!

  • Frisse nieuwe look voor GASGAS’ motocrossgamma
  • 10 motoren voor rijders van alle leeftijden en niveaus
  • Nieuwe modellen vanaf maart bij uw lokale GASGAS dealer

GASGAS begrijpt volledig hoe belangrijk het is om ervoor te zorgen dat elke dag een goede dag is als je op de motorcrossbaan bent! Daarom zijn al onze motoren licht en compact, ontworpen om een wendbaar rijgedrag en uitstekende prestaties te leveren, en zitten ze vol met betrouwbare kwaliteitsonderdelen. Maar wat echt cool is aan al onze MX-motoren is dat ze supergemakkelijk te berijden en eenvoudig te onderhouden zijn, zodat rijders zich kunnen concentreren op het leuke van het bezitten van een crossmotor – ermee rijden en racen!

Alle vijf onze motorcrossmodellen zijn geschikt voor rijders van uiteenlopende snelheden en capaciteiten en beschikken over een bruikbaar vermogen dat perfect is voor beginners, maar ook ruim voldoende voor de serieuze coureurs om op jacht te gaan naar trofeeën en titels. Met twee lichtgewicht en superleuke 2-takten om uit te kiezen – de MC 125 en MC 250 – en drie geweldige 4-takt modellen – de MC 250F, MC 350F, en MC 450F – is er echt voor elk wat wils in onze geweldige full-size motorcross reeks.

Voor de volgende generatie motorcrossers hebben we niet minder dan vijf geweldige minibikes voor kinderen van alle leeftijden en niveaus. Voor de kleinste en moedigste kinderen is er onze volledig elektrische MC-E 5, met daarnaast onze MC 50 met benzinemotor en rev ‘n’ go. Naarmate kinderen vorderen en groeien, kunnen ze overgaan op de MC 65 met zes versnellingen, voordat ze de sprong wagen naar onze MC 85, die verkrijgbaar is in versies met zowel kleine als grote wielen voor ongeëvenaard motorcrossplezier! Kom ze vanaf mei bekijken bij uw plaatselijke GASGAS-dealer.

Dus, als je in 2023 gas wilt geven, is er nog nooit een beter moment geweest om naar je plaatselijke GASGAS-dealer te gaan en onze complete reeks crossmotoren te ontdekken. Van onze superleuke, hoogtoerige MC 125 2-takt tot de geweldige, vuurspuwende MC 450F 4-takt, elk model heeft een levendige nieuwe look die uniek is voor GASGAS!

Als je een van onze crossmodellen wilt personaliseren, bieden we ook een volledig assortiment GASGAS Technische Accessoires en Kleding aan. Voor diegenen die hun crossmotor willen beschermen, verbeteren en een beetje unieke stijl willen toevoegen, bevat onze uitgebreide catalogus met technische accessoires zo’n beetje alles wat een rijder nodig kan hebben, van verbeterde rem- en uitlaatsystemen tot kroonplaten en wielen. We zijn ook erg trots op onze GASGAS-kleding, die bescherming en comfort in stijl biedt en speciaal ontworpen is voor motorcrossers met van top tot teen oplossingen voor zowel kinderen als volwassenen!

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws