Skip to main content

Forse korting op Dainese D-air Smart airbag motorjacket

Sinds 2000 werkt Dainese aan het D-air airbag systeem, met als ambitie om iedere motorrijder het hoogste niveau aan bescherming te bieden. Het Smart Jacket is hiervan een perfect voorbeeld: geschikt voor ieder type motorrijder, en tijdelijk verkrijgbaar tegen een prijs die deze airbag techniek nog toegankelijker maakt.

De vrijheid van veiligheid

Het Dainese Smart Jacket is het motor airbag systeem voor ieder soort gebruik, in combinatie met ieder soort kleding. Het is draagbaar onder of over ieder soort jas of pak, en het is een “stand alone” oplossing wat betekent dat er geen connectie met de motor nodig is. Het jack zelf is volledig geventileerd, en het is voorzien van de laatste generatie D-air techniek rechtstreeks uit de MotoGP.

Smart Jacket kortingsactie

Aansluitend bij de ambitie om D-air technologie beschikbaar te maken voor zoveel mogelijk motorrijders, biedt Dainese het Smart Jacket tijdelijk aan voor een gereduceerde prijs. Van 27 februari tot 15 mei 2024 is het Dainese Smart Jacket via de officiële Dainese dealer verkrijgbaar voor €499,- in plaats van de reguliere verkoopprijs van €699,-. Deze actie geldt voor de heren en de dames variant.

Maten

Smart Jacket heren: XS t/m XXL
Smart Jacket dames: XS t/m XXL

Voor meer informatie zie ook www.motomind.nl.

Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws