Ducati Approved occasions op MOTORbeurs Utrecht 2018

Op MOTORbeurs Utrecht 2018 presenteert de top van het Nederlandse dealergilde zich met het nieuwe “Ducati Approved” kwaliteitslabel voor Ducati occasions. Op een opvallende beursstand zal een ruim aantal schitterende machines klaar staan voor liefhebbers van passie, techniek en prestaties. Deze unieke samenwerking van de betrokken dealers zorgt voor een niet eerder vertoond aanbod aan betrouwbare, gecertificeerde Ducati’s met ervaring. 

Van Scrambler tot Panigale en van Multistrada tot Diavel, de Ducati Approved Dealers presenteren de scherpste aanbiedingen op gebruikte motoren, zonder ook maar ergens op kwaliteit in te boeten. Met al hun vakmanschap en een sluitend vangnet aan voorwaarden, bieden ze zo de betrouwbaarheid waarmee motorrijders zich volledig vertrouwd kunnen voelen op een Ducati die eerder een andere eigenaar had.

Ducati Approved motorfietsen zijn dé norm in occasions van het legendarische Italiaanse merk.
Alleen Ducati’s die jonger zijn dan 6 jaar, die bij de officiële Ducati-dealer 35 controles ondergingen en met een gegarandeerde kilometerstand van minder dan 50.000 km, kunnen het Ducati Approved keurmerk krijgen. Ducati Service specialisten selecteren en controleren elke motor, controleren de geschiedenis en bereiden hem voor op een probleemloze toekomst. Belangrijke pijlers in de betrouwbaarheid van onze high-tech machines zijn de door Ducati zelf opgeleide specialisten, die alleen onze eigen, speciaal hiervoor ontwikkelde onderdelen gebruiken.

Ducati Approved Dealers – MOTORbeurs Utrecht 2018 – Hal 8 stand 8.C048
Ducati Store Zaltbommel, Moto Puro Nuenen, Star Twin Apeldoorn, Motortoer Amsterdam, Affetto Overasselt


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief