Skip to main content

Dainese Custom Works Boots: zelf motorlaarzen ontwerpen

Het Italiaanse Dainese is een pionier op het gebied van maatpakken waarbij motorrijders en -racers een op maat gemaakt pak volledig naar eigen smaak kunnen ontwerpen. Met de Custom Works Boots doet Dainese hier nu een schepje bovenop: je favoriete racelaarzen in je eigen ontwerp.

Dainese Axial & Axial Air Boots

Het canvas waarop de custom-works creativiteit wordt losgelaten is de Dainese Axial, in de normale of de geventileerde “Air” variant. Deze laars is de meest recente evolutie van de unieke Dainese racelaars, die volledig geïntegreerd onder het pak wordt gedragen. Optimale bewegingsvrijheid, de hoogste mate van protectie, en een aerodynamisch geheel dat z’n oorsprong kent op de wereldwijde MotoGP circuits. Met andere woorden: het perfecte uitgangspunt.

Full Colour

In de Custom Works Configurator zijn 30 kleuren beschikbaar, van standaardkleuren tot aan fluorescerende tinten waarmee beide laarzen individueel gepersonaliseerd kunnen worden. Links een overwegend gele laars, en rechts overwegend groen? Geen probleem; in totaal zijn er 14 onderdelen in een paar laarzen die je naar eigen smaak kunt voorzien van een van de 30 beschikbare kleuren.

Aan de slag

Dainese heeft de Custom Works Boots toegevoegd aan haar online configurator, die te vinden is via https://customworks.dainese.com. Je kunt hier direct je eigen laarzen configureren, waarna je je eigen unieke ontwerp opgestuurd krijgt, en je deze direct kunt bestellen. Voor wie nog meer custom opties wenst heeft Dainese het zogenaamde “Speciale” programma beschikbaar. Binnen dit programma heb je de mogelijkheid om logo’s toe te voegen, gebruik te maken van “direct print”, en om nog meer onderdelen te voorzien van een persoonlijke kleur.

Prijzen

De prijzen voor een set Custom Works Boots motorlaarzen zijn € 999,90. Hiervoor krijg je een paar Dainese Axial of Axial Air racelaarzen in je eigen kleurontwerp, handgemaakt op dezelfde raceafdeling waar de laarzen van professionele Dainese coureurs vandaan komen. De laarzen binnen de “Speciale” categorie zijn beschikbaar voor € 1299,90.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws