Skip to main content

Circuitdagen voor beginners op TTT-Circuit Emmen

Met trots presenteren wij Trackdays 4 Starters, de unieke opleiding voor beginnende circuitrijders. Wij krijgen al jarenlang signalen van motorrijders die graag eens op het circuit willen rijden maar het niet zo goed durven aangezien ze bang zijn om meteen ‘losgelaten’ te worden op een MotoGP-circuit zoals bijvoorbeeld het TT-Circuit Assen. Vooral de erg hoge snelheid, de grote groepen en de mannen (en vrouwen) in flitsende race-overalls en dito racemotoren zijn erg imponerend. Trackdays4all heeft voor deze groep mensen Trackdays 4 Starters ontwikkeld en organiseert dit jaar 3 opleidingsdagen op het uitdagende en veilige TTT-Circuit bij Emmen.

Voor slechts €99,- inclusief koffie/thee en een complete lunch bieden wij je een gezellige en vooral leerzame circuitdag. In een zeer ongedwongen sfeer met kleine groepen wordt je de basistechniek van het circuitrijden geleerd door onze professionele instructeurs. 

We hebben gekozen voor zondagen zodat je geen vrij hoeft te nemen van je werk.
De data zijn:
– zondag 10 mei
– zondag 7 juni
– zondag 28 juni (dag na de TT op Assen)

Bezoek ons op de Motorbeurs Utrecht van 26 februari t/m 1 maart voor een persoonlijke kennismaking! Je vindt ons op het racepaviljoen in hal 8 standnr. 08.A022

Voor wie?
De naam Trackdays 4 Starters zegt het al, dit is echt voor beginnende circuitrijders. De ervaren circuitrijder en/of coureur heeft hier niets te zoeken, maar heb je al eens op Assen of Zandvoort gereden en je vond het eigenlijk een beetje gevaarlijk om in grote groepen rijden op hoge snelheden? Dan ben je bij Trackdays 4 Starters op het juiste adres! We stomen je op een veilige wijze klaar voor het ‘grote werk’ zodat je in de toekomst met een gerust hart kan mee doen aan een circuitdag op bijv. het TT-Circuit Assen. Daarnaast zul je na het volgen van onze unieke rijopleiding ook op de openbare weg er zeker profijt van hebben. Het type motor maakt niet uit, je hoeft niet met een racer, sportmotor of buikschuiver op te komen draven. Elke type motor is mogelijk, zowel sport, toer, allroad of een naked bike. Alleen met een chopper zul je waarschijnlijk problemen met de grondspeling krijgen.

Schrijf je nu in…

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws