Skip to main content

CF Moto geeft 3 jaar garantie op nieuwe motorfietsen

Een aantal motormerken heeft vanwege de corona-maatregelen een verlenging van de garantieperiode met een aantal maanden voorzien. CFMoto pakt nog steviger uit geeft nu 3 jaar fabrieksgarantie op alle motoren die vanaf 1 mei 2020 werden verkocht. Dit onderstreept het vertrouwen dat CFMoto heeft in zijn huidige én toekomstige gamma op het gebied van technologie, kwaliteit en betrouwbaarheid. Vanzelfsprekend dien je hiervoor nog steeds te voldoen aan de garantievoorwaarden en moet de motorfiets correct geregistreerd zijn.

Wie is CFMoto?
CFMoto werd opgericht in 1989 in Hangzhou, China en produceert ATV’s, UTV’s, SSV’s, scooters en motorfietsen die in meer dan 70 landen worden verdeeld. CFMoto ontwerpt zijn eigen viertakt vloeistofgekoelde motoren en heeft intussen bijna 100 verschillende modellen en meer dan 50 verschillende motorblokken ontwikkeld. Met de hightech productiefaciliteiten van 1,6 miljoen vierkante meter heeft CFMoto de capaciteit om efficiënt en kosteneffectief jaarlijks 800.000 hoogwaardige voertuigen te produceren.

In 2011 werd een strategische alliantie tussen CFMoto en KTM afgesloten. KTM en CFMoto versterken elkaar op vlak van technologische ontwikkelingen, productiesystemen, supply chain management en distributie.

Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws