Bihr introduceert RST Rider Gear

Bihr, Europa’s grootste distributeur van motorfietsonderdelen en -accessoires gaat het jaar 2017 in met een zeer interessant partnerschap met RST, het nummer één motorkledingmerk van het VK en tevens het snelst groeiende ter wereld. RST heeft een ongeëvenaarde reputatie als het om kwaliteit en passie gaat. RST staat goed bekend om zijn aandacht voor details, veiligheid, wereldklasse klantenservice en, het belangrijkste, een passie voor motorfietsen. 

Het partnerschap van Bihr en RST, en de passie die beide merken met elkaar delen zullen zich zonder enige twijfel als een grote kracht bewijzen en dealers en consumenten een unieke combinatie bieden van premium kwaliteit producten, zeer hoge standaard en de allerbeste service.

Over RST:
RST, het nummer één motorkledingmerk van het VK heeft zijn hoofdkantoor in Derbyshire, Engeland, en heeft een positie als marktleider veroverd in het VK, maar ook in Australië, Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika. De samenwerking met BHR is het lanceerplatform voor RST, waarmee het de markt in Europa gaat bereiken om daar over het hele continent zijn kernwaarden van kwalitatieve producten van ongekende standaard te verspreiden.
Het team achter RST bestaat uit gepassioneerde motorcoureurs, die elk afzonderlijk product een streng ontwikkelingsproces laten doorlopen voordat het op de markt komt. Dat RST een lange geschiedenis heeft in de racewereld blijkt goed uit de status die het geniet als Officiële Veiligheidspartner voor de Isle of Man TT en de talloze race-overwinningen en kampioenschappen die de coureurs in 2016 op hun naam hebben geschreven: Alex Lowes won de Suzuka 8HR (en vertegenwoordigde RST bij zowel het WSBK als de MotoGP), Matthieu Lagrive won de Le Mans 24Hr, Taz Mackenzie het British SuperSport Champion, Carl Berthelsen het Norwegian SuperBike Championship, Avalon Biddle het FIM Women’s Cup Championship, en TT legende Ian Hutchinson behaalde 3 TT overwinningen.

Over Bihr:
Bihr, dat werd opgericht in 1937, is Europa’s grootste distributeur van aftermarket motorfietsonderdelen en -accessoires voor zowel de coureur als de motor. De producten en merken die Bihr vertegenwoordigt in Europa zijn verkrijgbaar bij een netwerk van professionele dealers en resellers. Bihr streeft ernaar om zijn dealers de beste klantenservice te bieden en wil een partnerschap ontwikkelen waardoor wij dichter tot elkaar kunnen komen. Bihr heeft verkoopkantoren in Frankrijk, België, Nederland, Zwitserland, Scandinavië en Iberië en biedt op deze manier lokale service aan motorfietsprofessionals. Er zijn meer dan 12.000 dealers die hun voordeel doen met Bihrs one-stop-shop offer, de uitstekende verkrijgbaarheid, de snelle en kostenvrije leveringsmethoden en een prettige zakelijke omgang door hun zaken aan hen toe te vertrouwen. Bihr is gepassioneerd over motorrijden en deelt deze passie graag met al zijn partners.


Share

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws


© Copyright Motorcentraal - Colofon

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven voor Nieuwsbrief