Skip to main content

Bering Bakundu motorkleding met veel ventilatie

Binnen de Discovery lijn van Bering is er nu de Bakundu. Deze serie bestaat uit een motorjas met bijpassende motorbroek en -handschoenen. De Bakundu serie kenmerkt zich met name door voldoende ventilatie mogelijkheden. Op deze manier biedt de Bakunda de Adventure-Touring rijder voldoende koeling. Door slim gebruik van het uitneembare BWTECH membraan zijn jas en broek echter wel waterproof en biedt de combinatie voldoende warmte om het hele jaar door te gebruiken.

Bering Bakundu motorjas

De Bakundu Jacket is gemaakt uit twee verschillende materialen. Het zeer sterke en slijtvaste Fibretech 600D biedt hierbij voldoende bescherming. Om de bescherming compleet te maken is de Bakundu Jacket voorzien van ALPHA protectie op de ellebogen en schouders. Uiteraard voorzien van CE-keuring. Eventueel is de motorjas uit te breiden met een rugprotector. De Hard Mesh delen zorgen dan juist weer voor voldoende ventilatie. Bering denkt hierbij ook aan het milieu, doordat de mesh laag bestaat uit Repreve gerecyclede vezels. De meshpanelen bevinden zich op de borst, rug en de mouw, om zo voldoende verkoelende luchtstroom langs het lichaam te geleiden.

De Bakundu Jacket kent een comfortabele regular fit. Om de pasvorm nog beter te laten aansluiten is de elleboogbescherming te verstellen en is de jas voorzien van verstelmogelijkheden op de mouw en rondom de middel. Daarnaast is de jas voorzien van verschillende zakken, waaronder drie aan de buitenzijde en een waterdichte binnenzak. De Bakundu Jacket is eenvoudig vast te ritsen aan de broek.

Bering Bakundu motorbroek

De Bakundu Pants is gemaakt van dezelfde materialen als de jas. Standaard meegeleverd met de motorbroek zijn de ALPHA protectie voor de heupen en knieën. Uiteraard voorzien van CE-keuring.

De meshpanelen bevinden zich aan de voorzijde op boven- en onderbeen en aan de achterzijde op het onderbeen. Op deze manier biedt de Bakundu broek voldoende verkoeling. Evenals de Bakundu jas, heeft de broek een regular fit. Om de pasvorm perfect te laten aansluiten is de knieprotectie te verstellen en heeft de broek heup- en broekspijp lengteverstelling. De Bakundu Pants is voorzien van twee zakken en is eenvoudig aan de jas vast te ritsen.

Bering Bakundu motorhandschoen

De Bakundu Gloves zijn gemaakt uit een combinatie van Fibretech 600D en geitenleer. Op deze manier bieden ze voldoende bescherming en soepelheid. Voor verdere veiligheid is de handschoen voorzien van knokkelprotectie en is de palm extra verstevigd. De klittebandsluiting zorgt ervoor dat de handschoen eenvoudig te sluiten is. Door het Sensor System blijft bediening van navigatie of telefoon gewoon mogelijk met de handschoen aan.

Bakundu details en kleurvarianten

De Bakundu combinatie is beschikbaar in twee kleurvarianten: Grey/Black/Red en Grey/Black/Blue. Bij beide varianten is de basiskleur grijs, de tweede variant kent echter een meer donkere grijstint.

  • Maatvoering: S tot en met 4XL (jas en broek) T8 tot en met T13 (handschoenen)
  • Kleuren: Grey/Black/Red en Grey/Black/Blue
  • Prijs: €289,99 (jas), €219,99 (broek) en €79,99 (handschoenen)

Altijd op de hoogte blijven van al het motornieuws? Abonneer je op de gratis, 100% spamvrije nieuwsbrief


Inschrijven

Laatste Nieuws